Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı! Eşi Betül'den önce ölmek istemişti

TAKİP ET

Türk sinemasının Usta aktörlerinden Cüneyt Arkın'ın bugün 85 yaşında hayatını kaybetti. Cüneyt Arkın'ın ölümü sonrasında yıllar önce verdiği bir röportajda yeniden gündem oldu. Röportajda birlikte Cüneyt Arkın'ın vasiyeti de ortaya çıktı. 'tek isteğim eşim Betül'den önce ölmek' diyen Cüneyt Arkın'ın gömülmek istediği yer bakın neresiymiş…

Reklam
Reklam

Yeşilçam'da birçok filmde rol alan ve özellikle de Malkoçoğlu filmi ile akıllara kazanan efsane isim Cüneyt Arkın 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Dün gece rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan usta oyuncu yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cüneyt Arkın'ın ölümü sonrasında yıllar önce verdiği bir röportajda vasiyetini de anlattığı ortaya çıktı. Bakın Cüneyt Arkın öldükten sonra nereye gömülmek istemiş…

Tek isteğim eşim Betül'den önce ölmek

Usta aktör Cüneyt Arkın yıllar önce verdiği röportajında ölümden korkmadığını ve tek istediği şeyin eşi Betül'den önce ölmek olduğunu söylemişti.  Yalnız kalmak istemediğini ve bir günlüğüne bile eşi bir yere gittiğinde onu çok özlediğini söyleyen Cüneyt Arkın, onsuz geçecek bir günü bile düşünemediğini anlatmıştı.

Cüneyt Arkın'ın vasiyeti gündem oldu

Yıllar önce başka bir röportaj daha veren Cüneyt Arkın'ın vasiyeti de Böylelikle ortaya çıkmış oldu. Atlara olan düşkünlüğü zaten çok bilinen ve eski filmlerinden de sürekli atlarla görüntü veren Cüneyt Arkın uzun zaman önce ilginç bir vasiyette de bulundu.

Hasret isminde bir atı olan ve bu atını kaybeden Cüneyt Arkın, röportajında atı Hasret’in yanına gömülmek istediğini ancak çok yanlış anlaşılır diye korktuğunu Bu nedenle anne babasının yanına gömülmesi konusunda vasiyet verdiğini söylemişti.

Son röportajı ortaya çıktı

Cüneyt Arkın'ın ölümünden önceki son röportajı ise Posta gazetesi ile olmuştu. Muhabirin “sağlığınız ve ruh haliniz” nasıl şeklinde sorduğu bir soruya çok iyi olduğunu ancak yaşlılığın tatsız bir şey olduğunu söyleyerek yanıt vermişti. Uzaklara gidemediğini, konuşamadığını ve yürüyemediğini belirten Cüneyt Arkın okuyup yazdığını söylemişti. Okumakla yazmanın kendisine iyi geldiğini belirten Cüneyt Arkın'ın iyi geldiğini belirten Cüneyt Arkın, “Ruh tedavisi gibi yazmak" demişti.