Cüneyt Çakır hakemliği bıraktı! TFF'den ilk açıklama

TAKİP ET

Türkiye'nin önemli hakemlerinden Cüneyt Çakır, verdiği kararla hakemliği bıraktığını buyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de hakemliği bıraktığını açıklayan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır hakkında açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Türkiye'de çok sayıda önemli maçta görev alan aynı zamanda UEFA’nın da maçlarında da görev verdiği FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır hakemliği bıraktığını duyurdu. Aktif hakemlik yatmayı bırakan ve genç hakem yetiştirmek için eğitimli olmaya karar veren Cüneyt Çakır hakkında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de açıklamalarda bulundu.

CÜNEYT ÇAKIR İÇİN JÜBİLE DÜZENLENECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, beın Sports ekranlarında Güntekin Onay’ın programına konuk oldu. Cüneyt Çakır'ın hakemliği bırakması ile ilgili konuşan Büyükekşi, kurul olarak aldıkları bir karar olduğunu belirterek Cüneyt Çakır için özel jübile yapmayı planladıklarını söyledi. Türkiye'ye kattığı değerler konusunda Cüneyt Çakır’da Teşekkür ederim Mehmet Büyükekşi, Cüneyt Hoca'nın yeni Cüneyt Çakırlar yetiştirmek için bundan Sonrasında da çalışmaya devam edeceğini söyledi.

AKTİF HAKEMLİĞİ BIRAKMA KARARI ALMIŞTI

Türkiye'de ve Avrupa'da birçok önemli maçı yöneten FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır aktif hakemliği bırakma kararı almıştı. Cüneyt Çakır yaptığı yazılı açıklamada bundan sonra aktif hakemlik yapmayacağını ancak genç Hakemler yetiştirmeye devam etmek için eğitmenlik yapacağını söylemişti.