Cyle Larin Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Beşiktaş'ta Cyle Larin krizi yaşanıyor

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor ile deplasmanda oynayacak olan Beşiktaş'ta Cyle Larin krizi yaşanıyor. Kanadalı oyuncu henüz yönetimin yeni sözleşmesini kabul etmedi. Peki Cyle Larin Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 13. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar bu kritik karşılaşmanın başlama saatini beklerken diğer yandan iç transferde de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlıların formda isimlerinden olan Cyle Larin ile görüşmeler sürerken Kanadalı forvet oyuncusunun yeni sözleşme teklifini henüz kabul etmemiş olması kafaları karıştırdı. Siyah beyazlı taraftarların aklında ise ‘’Cyle Larin Beşiktaş’tan ayrılacak mı?’’ sorusu dolanmaya başladı.
Cyle Larin Transferin Gözdesi

Ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala Beşiktaş ile Cyle Larin arasındaki sözleşme krizi devam ediyor. Kanadalı forvet yönetimin daha düşük maaşlı yeni sözleşme teklifini reddetti. Bu durum da Larin’in peşinde olan takımların iştahını kabarttı. Bazı iddialara göre Cyle Larin İngiltere Ligi ekiplerinden Watford’un radarına girdi. İngiliz ekibi şimdiden oyuncu için nabız yoklamaya başladı.
Cyle Larin Beşiktaş’tan Ayrılacak Mı?

Cyle Larin’in Beşiktaş’ın yeni sözleşme teklifini henüz kabul etmemiş olması takımdan ayrılacağı konusundaki iddiaların güçlenmesine neden oldu. Çıkan bazı iddialara göre Beşiktaş Larin’in ayrılma ihtimaline karşılık transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlıların listesinin ilk sırasında Olympiakos forması giyen eski Galatasaraylı Onyekuru bulunuyor.
 

cyle larin beşiktaş spor toto süper lig