D Smart abonelik iptali nasıl yapılır?

TAKİP ET

D-smart ülkemizde kullanılan yayın platformlarından biridir. Birçok kişi yayın olarak D-smart platformunu kullanmaktadır.D-smart aboneliği bulunan vatandaşlar, aboneliklerin nasıl iptal edildiğini araştırmaktadır. D-smart aboneliği nasıl iptal edilir? Bu haberimizde D-smart aboneliği iptal etme işlemlerini sizler için derledik. İşte D-smart abonelik iptal etme işlemleri...

Reklam
Reklam

D smart iptaline ilişkin detaylar araştırılmaktadır. D-smart aboneliğine kolay şekilde abone olmakla beraber , bazı yöntemlerle birlikte D-smart aboneliği iptal edilebilir. D-smart aboneliği nasıl iptal edilir?

D-smart aboneliği nasıl iptal edilir?

D-smart aboneliğini iptal etmek için dilekçede belirtilen abone numarası, kart numarası ve telefon numarasının doğru şekilde girilmesi gerekmektedir. Daha sonra adınızı ve kimlik numaranızı dilekçeye doğru şekilde yazmanız gerekir. Ayrıca dilekçe kağıdına iptal nedenini de yazmanız gerekmektedir.Tüm bunları yaptıktan sonra en aşağıya  adınızı soyadınızı yazıp imza atmalısınız.Dilekçenin yanında kimliğinizin önlü arkalı fotokopisini de vermeniz gerekir. 

D-smart abonelik iptali için çözümler

 ilk olarak abonelik iptali için müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. Müşteri hizmetleri size bir faks numarası verecek ve siz bu faks numarasına iptal dilekçesini yollayacaksınız. 0212 478 03 33 numaralı D-smart faks hattına yollayabilirsiniz. Faksın yetkili firmaya ulaşması halinde size mesajla bildirim gelecek. İptal dilekçesi kısa sürede işleme koyulacaktır. 1 hafta gibi bir süre içerisinde tarafınıza mesaj gelecek. Mesajı aldıktan sonra cihazla beraber en yakın şubeye giderek abonelik iptalini gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet üzerinden de iptal başvurusu yapabilirsiniz. 

https://www.turkiye.gov.tr/d-smart-abonelik-fesih-basvurusu

D Smart abonelik iptali D Smart aboneliği nasıl iptal edilir? D-smart iptal dilekçesi