Dacia Duster Şubat 2023 güncel fiyat listesi

TAKİP ET

Dünya genelinde otomobil modellerini satışa sunmaya devam eden Dacia, Türkiye'de de satışlarına devam ediyor. Dacia Duster Şubat 2023 güncel fiyat listesi yoğun bir şekilde araştırılıyor. Fiyat listesi kadar öne çıkan özellikleri de en çok araştırılanlar arasında.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü otomobil markası Dacia, otomobil modellerini satışa sunmaya devam ediyor. Dacia’nın Şubat ayı güncel fiyatları meraklıları tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Dacia Duster 2023 fiyatı ve özellikleri merak edilenlerin başında yer alıyor. Peki, Dacia Duster Şubat 2023 güncel fiyatı ne kadar? Dacia Duster özellikleri neler? İşte detaylar…

DACİA DUSTER ÖZELLİKLERİ

Benzin, LPG ve dizel motor seçenekleri bulunan Dacia Duster’da 1.0 ve 1.3 turbo benzinli, 1.5 ve ECO-G (LPG) motor seçenekleri Bulunmaktadır. Dacia Dauster’ın 2022 modelinde Comfort donanım seviyesinde ön, yan ve perde hava yastıkları, yokuş kalkış destek sistemi ile ön koltuklarda emniyet kemeri uyarısı ayrıca hız ayar ve sınırlayıcı, elektrikli ön camlar (arka camlar manuel), yol bilgisayarı, gündüz farları, klima, Eco modu standart ve sis farları bulunmaktadır. Tüm bunların yanında Apple CarPlay destekli 8 inç multimedya sistemi, 16 inç alüminyum jantlar ve arka park sensörü de opsiyon listesinde yer almaktadır.

DACİA DUSTER ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

2023 Şubat ayı itibarıyla Dacia Duster modeli fiyat listeleri şöyle;

-              Dacia Yeni Duster Essential TCe 90 bg 4x2: 609 bin TL

-              Dacia Yeni Duster Expression ECO- G 100 bg 4x2: 669 bin TL

-              Dacia Yeni Duster Essential TCe 150 bg EDC 4X2: 712 bin TL

-              Dacia Yeni Duster Essential TCe 150 bg 4x4: 701 bin TL