Daha önce sinek yemişti bu defa gözlük yaladı! Ahmet Çakar'dan mide bulandıran hareket

TAKİP ET

Eski Hakem ve şimdilerde Futbol yorumcusu olan Ahmet Çakar sosyal medyada mide bulandıran hareketi ile gündeme oturdu. Daha önce canlı yayında sinek yiyen Ahmet Çakar bu defa da gözlük yaladı.

Reklam
Reklam

Beyaz Futbol programında yaptığı yorumlarla sık sık Gündem olan eski hakem Ahmet Çakar bu defa mide bulandıran hareketi ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Ahmet Çakar, canlı yayında spiker Ertem Şener'in Gözlük nasıl temizlenir sorusunu yöneltmesi üzerine elindeki gözlüğü çıkararak yalamaya başladı. Gözlük camını yalayarak temizleyen Ahmet Çakar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Canlı yayında yaptıkları mide bulandırdı

Ahmet Çakar canlı yayında gözündeki gözlüğü çıkararak camlarını yaladı. Bu görüntüler sosyal medyada mide bulandırıyor yorumlarına sebep oldu. Ahmet Çakar’ın gözlük camlarını yalaması stüdyoda bulunanları da şaşkına çevirirken Ertem Şener “Hocam gözlük böyle temizlenmez ki” yorumunu yaptı.

Daha önce sinek yemişti

Ahmet Çakar daha önce de bir canlı yayın sırasında kahve fincanına konan sineği yemişti. Televizyon ekranlarında bu görüntüler sosyal medyada günlerce konuşulmuştu.