Daha ucuzu yok! Peynir ekmek gibi satıyor! Bankalardan icralık araçlar 2. el ihale ilanları Ziraat Bankası, Garanti, Halkbank, Finansbank, TEB...

TAKİP ET

Birçok bankanın Sudan ucuz olan icralık araçları satışa çıktı. Normal piyasanın çok altında olacak şekilde satın alınabilecek olan araçlar vatandaşların ilk tercihleri arasında her zaman bulunuyor. Borçlu kişilerin borçlarına karşılık el konulmuş olan otomobilleri bankalar tarafından satışa çıkartılıyor. Böyle bir uygulamanın olması uygun maliyetler ile araç satın almak isteyen kişiler için fırsat niteliğinde oluyor.

Reklam
Reklam

Siz de araç sahibi olmak istiyorsanız bankalar tarafından bu uygulamaları takip edip listelere göz atarak daha uygun şekilde ikinci el araçları satın alabilirsiniz. Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Halkbank, Finansbank, TEB ve birçok bankanın satışa çıkarmış olduğu ikinci el araç ilanları aylık periyotlar halinde araç satın almak isteyen kişilere duyuruluyor. Siz de bu fırsatlardan yararlanarak etkili bir düzeyde avantaj elde edebilirsiniz. Peki, ikinci el araç sayın almak isteyenler için hangi fırsatlar var? İşte detaylar!

İcralık ve avukatlık olanlar kredi çekebilir mi? Kredi veren bankalar hangileridir?


2022 yılı icra sınavı başvurusu nasıl yapılıyor? Başvuru ücreti ne kadar?




 

2. El Araç Satın Almak İsteyenler İçin Bulunmaz Fırsat


Daha ucuzu yok! Peynir ekmek gibi satıyor! Bankalardan icralık araçlar 2. el ihale ilanları Ziraat Bankası, Garanti, Halkbank, Finansbank, TEB... Açık arttırma yöntemi ile ihale yöntemi kullanılarak satılan araçlar genellikle kredi kartı borçlarını ya da kredi borçlarını ödeyememiş olan kişilerin araçlarıdır. Maliye ya da Vakıfbank, Halkbank, Denizbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Halkbank, Yapı Kredi, QNB Finansbank gibi bankalar mevzuat çerçevesinde bu araçları satışa sunuyorlar. Satışlar Adana, İzmir, İstanbul, Bursa ve Ankara gibi büyük illerimizde yapılıyor. Bankalar tarafından satılacak olan araçların ilanı bankaların kendi resmi internet siteleri üzerinden yapılıyor.

Kişilerin mal varlıklarına yapılmış icra ile satışa sunulan araçlar ihale yöntemi kullanılarak satılıyor. Bu hususta belirlenmiş olan yönetmelik, kanun ve tüzük hükümleri uygulanıyor. Bankalar tarafından satılan bu araçların ilanı yasada belirlenmiş olan yöntemler ile ilan ediliyor. İlanın hemen sonrasında ihale yapılıyor ve teklif veren kişilerin teklifleri değerlendiriliyor. 



Eğer ilk aşamada araçlar satılmazsa ikinci olarak ilan başlatılıyor. Eğer satılan aracın sahibi bu araçları satın almak istiyorsa öncelik aracın sahibine verilecek. En uygun fiyatlar ile birbirinden güzel araçları satın almak için bankaların resmi internet sitelerindeki ilanları takip etmeniz gerekiyor.