Dalgalar (Waves) film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

2019 yılında Trey Edward Shults tarafından beyaz perdeyle buluşan Dalgalar filmi anne, baba ve iki çocuk üzerinde dönen 2 saat 15 dakika dakikalık bir film olarak bizleri karşılıyor. Romantik Drama kategorisinde yer alan filmi oyuncu kadrosuyla da merak uyandırıyor. Sinema severler tarafından araştırılan Dalgalar film konusu, yönetmeni, oyuncuları, karakterleri, yayınlanma tarihi, IMDb puanı, fragman, hakkında merak edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik. İşte film hakkında merak edilen detaylar…

Reklam
Reklam

Dalgalar (Waves) filmi sinem severler tarafından merak edilirken Dalgalar film konusu nedir? Dalgalar film yorumu? Dalgalar oyuncu kadrosu ve IMDb puanı nedir? Sorularının yanıtlarını sizler için derledik. İşte tüm yanıtlar….
Dalgalar (Waves) Film Konusu
Yazar ve yönetmen Trey Edward Shults’ın tarafından kaleme alınan 2019 yılında yapımı Dalgalar (Waves) filmi anne baba ve iki çocuk etrafında dönen kusursuz bir romantik dramadır. 135 dakikalık fil film olan Dalgalar, birçok dramatik unsurun yer aldığı kusursuz bir akış sağlayarak izleyicilerin kalbine dokunuyor.  Waves filmi, 4 kişilik aileyi konu alsa da film esas karakter olan Tyler’ın etrafında dönmektedir. Ronald ise ne olursa olsun sürekli yanında olan ve desteklerini hiç esirgemeyen, hem spor hem de sosyal açıdan ona yardımcı olan baba rolünü canlandırmaktadır. Yıllar önce annelerini kaybeden ve daha sonra “annelik” görevini hakkıyla yapmaya çalışan üvey anne Catharine ve küçük kız kardeş Emily ile sürdürdükleri hayat üzerine geçen bir filmdir. Okulun güreş takımında yer alan ve lisenin popüler öğrencisi olan Tyler, güreş minderinde rakiplerini alt üst eden kaçınılmaz bir güçtür.

Dalgalar (Waves) Film Yorumu
Yönetmen Shults’ın yönettiği Dalgalar (Waves) filmi gençlik, dram ve aile gibi temaları konu alsa da benzer konuların yer aldığı filmler arasından sıyrılmaktadır. Dalgalar gerek görselleriyle, gerekse oyunculuk performanslarıyla izleyicileri ekrana bağlayan bir filmdir. En önemli karakter olan Tyler ailenin, okulun ve güreş takımının gerçek anlamda altın çocuğu olarak bizleri karşılamaktadır. Siyahi bir erkek olan Tyler, ailesini bir arada tutmaya çalışmakta ve takımının sorumluluğunu üstlenmektedir. Alexis adında çekici bir kız arkadaşa sahip olan Tyler, kız arkadaşı Alexis’in hamile olduğunu öğrendiği andan itibaren hayatı bir anda değişir. Kız arkadaşının hamile olduğunu öğrendikten sonra ise Tyler ve hayatında bir kopuş yaşanır.
Birçok kişi tarafında eleştirilen Z kuşağının sosyal medya, yürüyüşler, isyanlar, aykırılıklardan ibaret olmadığını vurgulayan bir filmdir. Dillerden düşmeyen Z kuşağı gençlerinin tek derdinin bunlar olmadığını belgeleyen Dalgalar(Waves), Tyler’ın gün be gün yaşadığı çöküşün bir simgesidir. Sakatlık yaşamasına rağmen tamir edilemez bir omuzla, sırf babasına mahcup olmamak için sporu bırakmayan Tyler’ın dramatik hikayesine tanıklık ediyoruz. Kız arkadaşı ile yaşadığı sorunları da göz ardı etmemek gerekir. Bir lise öğrencisine göre omuzlarında çok ağır yükler alan Tyler hayatından asla yakınmaz. Dalgalar filmi gelecek kaygıları, kariyer planlaması, aile içi çatışmalar derken akıp giden zamanda Tyler ve hayata direniş hikayesini gözler önüne sermektedir. Gençlere ilham olabilecek bu film pek çok gencin yaşadığı sorunlara da ev sahipliği yapmaktadır. Tyler’ın hayat hikayesine değinen romantik drama kategorisinde yer alan Dalgalar (Waves) filmi IMDb puanı ise 7,6 dır.

Dalgalar (Waves) Filmi Oyuncu Kadrosu ve Diğer Karakterler
Kelvin Harrison Jr. – Tyler
Lucas Hedges – Luke
Taylor Russell – Emily
Alexa Demie – Alexis
Renée Elise Goldsberry – Catherine
Sterling K. Brown – Ronald
Neal Huff – Bill
Clifton Collins Jr. – Bobby
David Garelik – Ryan
 

dalgalar film konusu dalgalar film fragmanı waves film konusu dalgalar ouncu kadrosu