Damla Sönmez Ayrılığı Aziz Dizisine Yaramadı! Reytinglerde Çuvallıyor Final Geliyor!

TAKİP ET

Show Tv'nin ilk bölümleri ile başarı sergileyen dizisinde Damla Sönmez'in ayrılığının açıklanması üzerine dizi tamamen reyting kaybına uğradı!

Reklam
Reklam

Başrollerinde Murat Yıldırım, Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Suzan Kardeş, Füsun Demirel, Güven Murat Akpınar, Simay Barlas ve Damla Sönmez'in yer aldığı Aziz dizisi ilk bölümlerdeki başarısında çok uzakta! 

İngiliz yapımı Poldark dizisinden çalıntığı olduğu haberleri çıkan Aziz dizisi ilk bölümlerde büyük ilgi uyandırmıştı. Ancak dizi daha sonra kademe kademe reyting kaybına uğradı.

Dizide hikayenin farklı yerlere gitmesi, karakterlerin değişimi seyirciyi uzaklaştırdı. Aziz dizisinde son olarak dizinin Dilruba'sı Damla Sönmez ayrılacağı duyurulmuştu. Damla Sönmez'in ayrılması haberleri sonrası dizide reytingler daha da düştü.

Aziz dizisi reytingleri arttırmak için senarist değişikliğine de gitti ancak henüz bir sıçarama kaydedemedi. 

Dizide özellikle Aziz ve Efnan aşkı sahneleri partner fanlarını sevindirsede normal izleyiciyi uzaklaştırdı. Dizide ayrıca propaganda sahneleri de oldukça klasikleşti.. Delege'nin ilk bölümlerden çok uzak bir duruş sergilemesi, Dilruba'ya son bölümde yapılan haksızlıklar Efnan karakterinin de ilk bölümlerdeki o sempatik güçlü hallerinden eser kalmaması, Adem ve Galip Payidar karakterlerinin de değişimi dikkatlerden kaçmadı..

Dizi her Türk dizisi hatasına düşerek sosyal medyada fanlaram göre şekillendi ve ilk bölümlerinde çok farklı bir duruşa dönüştü.

Hal böyle olunca reyting kaybı kaçınılmaz oldu. Dizide senarist değişikiliğinin ilerleyen bölümlerde iyice farkedilmesi bekleniyor. Aziz dizisinde reytingler yükselmezse bu sezon final yapması kaçınılmaz olarak görülüyor.