Danilo Zanna bu akşam (22 Aralık) neden Masterchef Türkiye'de yok? Danilo Zanna neden programa katılmadı?

TAKİP ET

Tv8 ekranlarının sevilen programlarından olan Masterchef Türkiye bugünde izleyenlerinin karşısına çıktı. Antalya'da çekimleri yapılan programda İtalyan Şef Danilo Zanna'nın olmaması gözlerden kaçmadı. Peki, Danilo Zanna bu akşam (22 Aralık) neden Masterchef Türkiye'de yok? Danilo Zanna neden programa katılmadı?

Reklam
Reklam

Masterchef Türkiye’nin bu akşam yayınlanan bölüm fragmanında Danilo Zanna’nın olmayışı dikkat çekti. Masterchef izleyicileri programda neden Danilo Şef’in olmadığını araştırıyor. Son zamanlarda özel hayatıyla da gündemde sıkça yer alan Zanna, bu akşam yayınlanan Masterchef Türkiye bölümünde olmaması ise sevenlerinin aklına soru işaretleri düşürdü. İzleyenler Danilo Zanna’nın programdan ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. 



İtalyan Şef’in bu akşam yayınlanan Masterchef programında bulunmamasına dair açıklama yapılması bekleniyor. 



Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde yer alan Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’le olan boşanma davası karara bağlandı. Duruşmanın ardından Danilo Zanna’nın avukatı Altın Mimir ise “Tarafların müşterek bir çocuğu var. Anlaşmalı olarak boşandılar. Dostlukları ve arkadaşlıkları devam edecek.” açıklamasında bulundu. 

Danlo Zanna Danilo Zanna neden programda yok Danilo Şef Mastercheften ayrıldı mı Masterchef Türkiye TV8