Danilo Zanna kimdir? Danilo Şef nereli?

TAKİP ET

Survivor All Star 2022'nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde yarışmacıları muhteşem bir ödül oyunu bekliyor. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak bölümünde hem yarışmacıların hem de ekran başındaki izleyenlerin yüzünü güldürecek bir konuk yer alacak.

Reklam
Reklam

Survivor All Star 2022’nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde yarışmacıları muhteşem bir ödül oyunu bekliyor. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak bölümünde hem yarışmacıların hem de ekran başındaki izleyenlerin yüzünü güldürecek bir konuk yer alacak. Ünlü Şef Danilo Zanna bu akşam Survivor yarışmacılarına güzel bir ziyafet çekecek. Bu akşam oynanacak ödül oyununu kazanan takım Danilo Şef’in leziz yemeklerinin tadına bakacak. Peki, Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında? Danilo Şef nereli? İşte tüm merak edilenler…

Danilo Zanna Kimdir?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin sunucularından Danilo Zanna’nın hayatı sık sık merak konusu oluyor. Son olarak Survivor All Star’ın yeni bölüm konuğu olan Danilo Şef’in hayatı bir kez daha gündem oldu. 1982 yılında İtalya’da dünyaya gelen Danilo Zanna, aşçılık yeteneği ile belli bir süre sadece İtalyan mutfağı ile ilgilenmiştir. Amcasının hastalanmasıyla birlikte bir süre Londra’da kalan ve farklı mutfaklarla çalışmaya başlayan Zanna, bir hafta sonu tatil için İstanbul’a gelmiş ve burada eski eşi Tuğçe Demirbilek ile tanışmıştır. Türkiye’de yaşamaya karar verdikten sonra İtalyan ve Türk mutfağından oluşan bir restoran açmıştır. 


Gönülleri Fethetti 

TV programlarına çıkmaya başlamasıyla tanınan ve sempatik tavırlarıyla kısa sürede çok sevilen Danilo Şef, İtalyan İşi, Elin Oğlu gibi TV programlarının yanı sıra Gupse Özay’ın Görümce filminde de rol almıştır. Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de sunucu olan Zanna, programdaki eğlenceli halleri ve sıcak tavırlarıyla adeta gönülleri fethetti. İtalyan Şef aynı zamanda Danilo Zanna ile İtalyan İşi Komedi isimli tek kişilik gösteriyle de sevenleriyle buluştu.