Danimarka işçi alımı 2022 başvuru! Danimarka'ya 98 bin TL maaşla işçi alınacak

TAKİP ET

Danimarka işçi alımı 2022 başvuru detayları merak ediliyor. Danimarka'ya 98 bin TL maaşla işçi alımı yapılacağının açıklanması sonrasında birçok kişi Avrupa ülkesinde çalışabilmek için sıraya girdi. Peki, Danimarka işçi alımı 2022 başvuru şartları neler? Danimarka'ya işçi alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Reklam
Reklam

2022 Danimarka işçi alımı ilanı yayınlandı. Tam 98 bin TL maaşla işçi almaya hazırlanan Danimarka, vasıflı vasıfsız personel alımı yapacak. Haberin duyulması sonrasında birçok kişide Danimarka işçi alımı başvuruları nereden ve nasıl yapılır sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Danimarka işçi alımı 2022 başvuru nasıl yapılır? Danimarka işçi alımı başvuru şartları nelerdir? 2022 Danimarka işçi alımı ile ilgili merak edilenler haberimizin devamında…

Avrupa ülkelerinin Türkiye'den işçi alımı devam ediyor. Almanya, İngiltere, Hollanda ve Finlandiya gibi ülkelerin ardından Şimdi de Danimarka işçi alımı için harekete geçti. Danimarka 10 bin işçi alımı ilanı yayınlandı. Personel alımı için ilan açan Danimarka 5376 lira maaş vereceğini duyurdu. 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek olan başvurusu kabul edilenlere iş başvurusu kabul edilenlere oturma ve çalışma izni verilecek. Peki, Danimarka işçi alımı 2022 başvuru şartları neler? Danimarka işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
 

Danimarka Türk işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?


Danimarka'nın işçi alımı ilanına başvuru yapmak isteyen Türk vatandaşlarının Öncelikle özel insan kaynakları aracılığı ile kayıt yaptırmaları gerekiyor. Aynı zamanda Türk işçilerin Danimarka Başkonsolosluğu aracılığı ile de başvuru işlemlerini yapabileceği öğrenildi.
 

Danimarka işçi alımı hangi kadrolarda yapılacak?


Danimarka'ya işçi alımı için kadro ve pozisyonlar da başvuru yapmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. birçok farklı iş alanında toplamda 10000 personel alımı yapmaya hazırlanan Danimarka, demirci, kaporta metal işçisi, Demir ve metal servis teknisyeni, saç metal işçisi, endüstriyel teknisyen, CNC operatörü, mekanikçi, Elektrik müteahhidi, elektrikçi, kasap, tamirci, fırıncı, Satış müdürü, Bölüm Başkanı, hukuk görevlisi, biyolog, kütüphaneci, psikolog, inşaat müdürü, makine mühendisi, Kimya mühendisi, çevre mühendisi, şehir plancısı, tasarımcı, arazi müfettişi, çevre teknisyeni, başhekim, Tabii danışmanı, Doktor, hemşire, anestezi hemşiresi, klinik diyetisyen, diş hekimi, radyograf, meslek terapisti, diş hijyenisti, tıbbi laboratuvar teknisyeni, ilkokul öğretmeni, Yetişkin eğitim merkezi öğretmeni, ortaokul öğrencileri için bağımsız yatılı okullarda öğretmen, sosyal eğitim görevlisi,  çocuk bakıcısı, Okul öncesi öğretmen yardımcısı alacak.
 

31 Aralık son başvuru tarihi


Yukarıda sayılan bölümlerin yanı sıra daha birçok alanda personel alımı yapmaya hazırlanan Danimarka son başvuru tarihi olarak 31 Aralık tarihini belirledi. Bu tarihe kadar da ara ara alımlar devam edecek ve başvurular kabul edilecek. Danimarka personel alımı başvurusu kabul edilenler oturma ve çalışma izni de alabilecek.