Danla Bilic sarhoşken yaptıklarını anlattı duyanın ağzı açık kaldı

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni ve youtuber Danla Bilic, sarhoşken yaptıklarını anlattı. Söyledikleri ile herkesin ağzını açık bırakan sosyal medya fenomeni aynı zamanda gündeme de oturdu. Hesabından yaptığı paylaşımda yaşananları biraz yumuşatmaya çalışan Danla Bilic, dalga konusu oldu.

Reklam
Reklam

Son yılların en popüler sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Damla Bilic, sarhoşken internetten verdiği siparişlerle sosyal medyanın gündemine oturdu. Damla Biliç'in sarhoşluk anında sipariş vermesi ve gereksiz olan her şeye binlerce lira para ödemesi de sosyal medya kullanıcılarının ağzını açık bıraktı. Bugün hesabından yaptığı paylaşımlarla yaşananları toparlamaya çalışan ünlü sosyal medya fenomeni ile takipçileri dalga geçti.

Sosyal medya paylaşımları ve YouTube'da çektiği videolarla çok konuşulan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, bu defa sarhoşluk hikayeleri ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde katıldığı özel bir davette giydiği kıyafeti ile de gündeme oturan ünlü sosyal medya fenomeni bu defa anlattıkları ile ağızları açık bıraktı. Danla Bilic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sarhoşken gereksiz birçok şeye yüzlerce lira para verdiğini anlattı.
 

Görenlerin ağzı açık kaldı

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic dün gece saatlerinde Instagram hesabını Story bölümünden bir alışverişinin ekran görüntüsünü takipçileri ile paylaştı. Sarhoşken sipariş verdiğini ve kendisine Tweety kostümü satın aldığını söyleyen Danla Bilic bu ürüne yüzlerce Lira ödedi.

Takipçileri pes dedi

Ünlü e-Ticaret platformu Trendyol'dan sarhoşken sipariş veren sosyal medya fenomeni satın aldığı Tweety kostümüne 792 TL ödedi. Paylaşımları veren sosyal medya kullanıcıları ise para var harcıyor yorumları yaptı. Danla Bilic daha önce verdiği bir röportajda alkol ile ilgili problemleri olduğunu Hatta yavaş yavaş bu durumun hayatını olumsuz etkilemeye başladığını söylemişti. Ancak sonrasında aşk hayatını da yoluna sokmayı başaran sosyal medya fenomeni alkol ile arasına mesafe koymuştu.