Davut Güloğlu yıllardır gündem olan cinsel ilişki bağımlılığı tedavisi iddialarına canlı yayında yanıt verdi!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, katıldığı YouTube canlı yayınında özel hayatına dair çok samimi açıklamalarda bulundu. Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan 'Haber Bahane' programının konuğu olan Güloğlu, Ece Erken ile nişanlandığı dönemden ve özel hayatına dair pek çok iddiadan bahsetti. Ünlü sunucu Ece Erken ile nişanlandığı dönemden, Emel Müftüoğlu ile yaşadığı aşktan bahseden Güloğlu, açıklamalarıyla gündem oldu.

Reklam
Reklam

Davut Güloğlu hakkında yıllardır konuşulan ve zaman zaman gündeme gelen cinsel ilişki bağımlığı tedavisi iddiaları da programda kendisine soruldu. Ünlü şarkıcı bu soruya net bir şekilde yanıt vererek bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Böyle bir tedavi görmediğini söyleyen Güloğlu, ‘Eski sevgilim Emel Müftüoğlu’na da sorabilirsiniz. Bu yalan.’ dedi.

DAVUT GÜLOĞLU’NDAN ÖZEL HAYATINA DAİR SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğu ‘Habear Bahane’ programına konuk olan ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, özel hayatına dair çok samimi açıklamalarda bulundu. Karadeniz müziği denildiğinde akıllara gelen ilk isimlerden biri olan ünlü şarkıcının açıklamaları gündem oldu. Programda sorulan sorular arasında yıllardır konuşulan cinsel ilişki bağımlılığı tedavisi konusu da yer aldı. Güloğlu, cinsel ilişki bağımlılığı tedavisi gördüğüne dair iddiayı da yanıtladı.

‘ANNE EKSİKLİĞİNDEN DOLAYI OLDU’

Annesini çok erken yaşta kaybeden Güloğlu, anne eksikliğinden dolayı büyük kadınlarla birlikte olduğunu söyledi. Yaşadığı ilişkilerden bahseden ünlü şarkıcı, ‘Anne eksikliğinden dolayı oldu. İlişkide sevilmek güzeldir. Benim de bir çocuk ruhum vardı. Onlar da bunu iyi yapıyorlardı. Böyle büyük bir ilişkim de Emel Müftüoğlu ile olmuştu. Güzel de bir ilişkiydi. Emel’le dostluğumuz, arkadaşlığımız çok iyiydi. O dönem o 35 ben 27 yaşındaydım. Olgunluk derecesinde ondan çok şey öğrendim. Ünlendikten 6 ay sonra onu tanıdım ve konserler için birlikte dolaştık.’ ifadelerini kullandı.

CİNSEL İLİŞKİ BAĞIMLIĞI TEDAVİSİ İDDİALARINA YANIT VERDİ

Yıllardır hakkında çıkan ‘Cinsel ilişki bağımlılığı tedavisi gördü’ şeklindeki iddialar hakkında da konuşan Güloğlu, Emel Müftüoğlu’nun kendisini cinsel ilişki bağımlılığı sebebiyle doktora götürdüğüne dair iddialara ise ‘Hayır. Böyle bir tedavi görmedim. Emel Müftüoğlu’na sorabilirsiniz. Bu bir yalan.’ sözleriyle açıklık getirdi.