Dayı: Bir Adamı Hikayesi filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

TAKİP ET

Yakın zamanda galası düzenlenen Dayı: Bir Adamın Hikayesi adlı film 10 Aralık'ta beyazperdedeki yerini aldı. Vizyona giren filmin senaryosunu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk beraber kaleme aldı. Vizyona giren film hakkında birçok konu merak ediliyor. Dayı: Bir Adamı Hikayesi filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Detaylar haberimizde.

Reklam
Reklam

Senaryosunu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk’ün birlikte kaleme aldığı filmin başrolünde Ufuk Bayraktar yer alıyor. Filmin vizyona girmesiyle birlikte konusu ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı merak edilmeye başlandı. 


 

Dayı: Bir Adamı Hikayesi filminin konusu nedir? 

Yayınlandığı dönemin efsane dizilerinden biri olan ve hala birçok kişinin dilinde olan replikleriyle Ezel'in Ramiz Dayı karakterine hayat vermesi herkesin beğenisini toplayan Ufuk Bayraktar’ın bu filmde de aynı performansı göstermesi bekleniyor. Bayraktar'ın yaptığı açıklamaya göre ise filmde canlandırdığı karakterin Ezel dizisinin unutulmaz karakterlerinden biri olan Ramiz Dayı ile hiçbir alakası bulunmuyor. Karakteri yaratırken babasından esinlendiğini söyleyen oyuncu, filmin sevilen ve adil olan bir kabadayının hikayesi olduğunu da belirtti.


Film ne zaman çıkacak? 

2010-2011 yıllarında ekranlarda yer alan ve çok sevilen Ezel dizisinde Ramiz Dayı karakterinin gençliğine hayat veren Ufuk Bayraktar, bu sefer Dayı: Bir Adamın Hikayesi adlı filmiyle beyazperdede yer alacak. Aksiyon ve dram türünde olan film, 10 Aralık 2021 tarihinde vizyona girdi. 


 

Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? 

Filmin başrollerini Ufuk Bayraktar ve Gizem Karaca paylaşıyor. Ahmet Varlı, Turgut Tunçlap, Beste Bereket, Ümit Çırak ve Rıza Akın ise filmde dikkat çeken diğer isimler arasında yer alıyor. 



 

Dayı: Bir Adamı Hikayesi Dayı: Bir Adamı Hikayesi filminin konusu Dayı: Bir Adamı Hikayesi oyuncu kadrosu ufuk bayraktar gizem karaca