Dayı filminin konusu ne? Dayı filmi oyuncuları kimler, gösterime girdi mi?

TAKİP ET

Kısa süre önce galası düzenlenen Dayı: Bir Adamın Hikayesi adlı film beyazperdede izleyicilerle buluşuyor. Senaryosunu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'ün kaleme aldığı filmin ayrıntıları merak konusu oldu. Peki Dayı filmi neyi anlatıyor? Dayı filmi oyuncuları, konusu, ne zaman çekildi, gösterime ne zaman girecek gibi soruların yanıtına haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz...

Reklam
Reklam

Başrolünde Ufuk Bayraktar'ın yer aldığı Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde galası gerçekleşen filmin vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Tanıtımı ile merak uyandıran Dayı filminin detayları filmseverler tarafından araştırılıyor. Peki Dayı filminin konusu ne? İşte Dayı filminin konusu, senaryosu, oyuncuları, gösterim tarihi ve merak edilen detaylar...

Ufuk Bayraktar'ın ve Gizem Karaca'nın başrolünde yer aldığı Dayı filmi galanın ardından ilk tanıtım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Henüz vizyona girme aşamasında olan Dayı filmi'nin senaryosu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk tarafından kaleme alınıyor. 

Dayı filminin konusu nedir?

Ezel dizisinde canlandırdığı Ramiz Dayı karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Ufuk Bayraktar'ın bu filmde de aynı performansı göstermesi bekleniyor. Bayraktar'ın yaptığı açıklamaya göre filmde calandırılan karakterin Ezel dizisindeki Ramiz Dayı ile bir ilgisi bulunmuyor. Karakteri yaratırken babasından esinlendiği, sevilen ve adil bir kabadayının hikayesinin anlatıldığı öğrenildi.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi ne zaman çıkacak?

2010-2011 senesinde Ezel dizisinde Ramiz Dayı karakterinin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar, bu defa Dayı filmi ile beyazperdede yer alacak. Aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı bu film 10 Aralık 2021 günü vizyona girdi.

Dayı filmi oyuncuları kimler?

Filmde ana karakterler Gizem Karaca ve Ufuk Bayraktar oluyor. Ahmet Varlı, Turgut Tunçlap, Beste Bereket, Ümit Çırak ve Rıza Akın ise filmde dikkat çeken diğer isimler arasında yer alıyor.

dayı filmi dayı filmi konusu ne dayı filmi oyuncuları dayı filmi ne zaman vizyona girecek