Dele Alli'den umut verici performans, Şenol Güneş hakkını veriyor!

TAKİP ET

Büyük umutlarla takıma dahil edilen Dele Alli, takımda büyük hayal kırıklıkları yaşatmıştı. Ancak Şenol Güneş sayesinde umut ışığı yeniden yandı…

Reklam
Reklam

İngiliz yıldız futbolcu Dele Alli Beşiktaş’a büyük hedefler ile gelip büyük hala kırıklığı yaşatan bir oyuncu olmuştu. Oyuncunun formsuzluğu büyük sıkıntı yarattı. Ancak lige verilen kısa arada Şenol Güneş’in de desteği ile yeniden Dele Alli için umut ışıkları yanmaya başladı.

“O bir adım atarsa ben üç adım atacağım”

Beşiktaş’ta yeni Teknik Direktör Şenol Güneş dönemi başlamasının ardından Dele Alli yeniden umutlandırdı. Şenol Güneş yıldız oyuncu hakkında; “O bana bir adım yaklaşırsa ben ona üç adım atarım, yeter ki istekli olsun elini bırakmayacağım.” ifadelerini kullandı.

Başarı çanları çalıyor

Şenol Güneş ve oyuncusu Dele Alli arasında yaşanan bu olumlu durumun ardından başarı hız kesmeden gelmeye başladı. İstanbulspor ile gerçekleşen mücadelede büyük performans sağlayan başarılı oyuncu 1 golü de hanesine yazdırmayı başardı. Ayrıca İngiliz futbolcu yoğun çalışma temposundan oldukça memnun olduğunu aktardı.

İşler değişiyor

Başarılı olan ancak kendini Beşiktaş’ta bir türlü kanıtlayamayan Dele Alli tarafında işler her an tersine dönebilir. Yıldız futbolcunun takıma veda etmesi bekleniyordu ancak, sergilediği performans olumlu yönde değişiklik göstermeye devam ederse Beşiktaş’a veda etmesi de bir süre ertelenebilir.