Demet Akalın Aleyna Tilki'ye verdi veriştirdi! Dünya starlığı tartışmasında ipler gerildi

TAKİP ET

Araları bir türlü düzelmeyen ünlü popçu Demet Akalın ve genç şarkıcı Aleyna Tilki arasında ipler bir kez daha gerildi. Bu kez dünya starlığı tartışmasıyla gündeme gelen ikili birbirlerine demediğini bırakmadı. Yaptıkları göndermelerle çok konuşulan ünlü isimler arasında dünya starlığı kavgası çıktı.

Reklam
Reklam

Araları bir türlü düzelmeyen ünlü popçu Demet Akalın ve genç şarkıcı Aleyna Tilki arasında ipler bir kez daha gerildi. Bu kez dünya starlığı tartışmasıyla gündeme gelen ikili birbirlerine demediğini bırakmadı. Yaptıkları göndermelerle çok konuşulan ünlü isimler arasında dünya starlığı kavgası çıktı. Demet Akalın’ın Kulüp şarkısının Trabzonspor taraftarı tarafından şampiyonluk kutlamalarında kullanılması üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü popçu, ‘Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna duymasın!’ demişti. Akalın’ın bu paylaşımına genç şarkıcıdan yanıt gecikmedi.

‘Önemli Olan Don Değil Şarkıymış’

Küs olduğu Aleyna Tilki’yi hedef alan Akalın, ‘Adamlar beni dünya starı yapacak şaka mısın? Aleyna duymasın hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FİFA’dayım. Neymiş önemli olan don değil şarkıymış.’ ifadelerini kullandı.



Aleyna Tilki’den Cevap Geldi

Akalın’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlara Aleyna Tilki’den yanıt gecikmedi. Tilki, ‘Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler spotify GLOBAL’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum. Beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok.’ dedi.

‘Tek Rakibin Mustafa Topaloğlu’

Aleyna Tilki’nin bu yanıtı sonrası sessiz kalmayan Demet Akalın ise ‘Tek rakibin Mustafa Topaloğlu, uzay starlığı. Sakin ol şampiyon FİFA’ya söyleriz seni de paylaşır.’ yanıtını verdi.

‘Takipçilerimden Özür Dilerim’

İkili arasındaki atışma dur durak bilmezken Akalın’ın verdiği bu yanıta sessiz kalmayan Aleyna Tilki ise ‘Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim.’ dedi.