Demet Akalın'dan kilo eleştirilerine cevap! Tedavi görüyorum…

TAKİP ET

Demet Akalın, kilo almasından dolayı sahneye eşofman ile çıktığına dair eleştiriler aldı. Demet Akalın, bu eleştirilere yanıt verdi. Akalın'ın 1.5 aydır tedavi gördüğü öğrenildi. Demet Akalın'ın rahatsızlığı nedir? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sahneye eşofmanla çıkmasının ardından kilo aldığı sebebiyle bu şekilde sahneye çıktığına dair eleştiriler almıştı. Demet Akalın’a sahneye kilo aldığı için eşofmanla çıkıyor eleştirileri yapıldı. Akalın’dan bu eleştirilere cevap geldi. Tedavi görüyorum dedi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın sağlık durumu iyi mi? Demet Akalın cevapladı…

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Demet Akalın, kızı Hira için alışverişe çıktığını söyledi. Son dönemde aldığı kilolar ve sahneye eşofmanla çıkması ile eleştiriler alan Akalın, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak eleştirilere de cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendisini “ Kilo aldığı için eşofmanla sahneye çıkıyor” diyerek eleştirenlere yanıt verdi. Akalın, 1.5 aydır tedavi gördüğünü ve sebebinin bu olduğunu belirtti.
Akalın, aldığı eleştirilere "Migren ağrım ve vertigo hepsi üst üste geldi. 1.5 aydır kortizon tedavisi görüyordum. Herkes kiloma takmış.100 kilo olayım yeter ki şu ağrılarımdan kurtulayım. Oksijen tedavisine başladım. Daha yeni diyete girdim" açıklaması ile yanıt verdi.

Demet Akalın, Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarında “ kulüp” şarkısının çalınması üzerine Aleyna Tilki’ye gönderme yapmıştı. Akalın’ın yapmış olduğu gönderme ikili arasında gerginliğe neden olmuştu. Demet Akalın’dan Aleyna Tilki’ye yeni bir gönderme daha geldi. Akalın, Aleyna Tilki’ye "Severim ama ondan dünya starı falan olmaz. Bir tane var o da Tarkan. Gerçeği kabullenelim" dedi. Yaptığı göndermenin ardından Aleyna Tilkinin ise cevabının ne olacağı merak ediliyor.