Demet Akalın garsonun başından aşağı şampanya dökmüştü! O görüntülere tepki yağdı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Demet Akalın virgülü sahne aldığı bir mekanda kendisine ikram edilen şampanyayı beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı dökmüştü. Demet Akalın'ın bu görüntülerini birçok ünlü isim tepki verirken bir tepkide Türk sinemasında rol aldığı filmler le adını milyonlarca kişiye duyuran Müjde Ar'dan geldi. Müjde Ar, Demet Akalın'ın o görüntülerine 'Ben utandım' yorumu yaptı.

Reklam
Reklam

Türk Sinemasında bir çok bilinen filmde rol alan oyuncu Müjde Ar, şarkıcı Demet Akalın'ın bir garsona yaptığı davranışta tepki gösterdin Ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyince garsonun başından aşağıya dökmüştü. Demet Akalın'ın o görüntülerine sosyal medya kullanıcılarından da sert tepki gelmişti. Görüntülere tepki veren bir isimde Müjde Ar oldu.

Senin yerine ben utandım

Demet Akalın'ın, garsonun başından aşağıya şampanya dökmesine sinirlenen Müjde Ar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda insanların ekmek parası için çalıştığını belirterek Demet Akalın’a tepki gösterdi. Müjde Ar, sosyal medya paylaşımında “İnsanlar ekmek parası için çalışıyor, rezil olmak için değil. Ben utandım" dedi.

Sosyal medya kullanıcılarından da tepki

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık Gündem olan şarkıcı Demet Akalın sahne aldığı bir mekanda kendisine ikram edilen şampanyayı beğenmemiş ve garsonun başından aşağıya dökmüştü. Demet Akalın'ın o görüntüleri sosyal medyada kısa süre içerisinde gündeme oturdu. Böyle bir saygısızlığı kabul edilemeyeceğini söyleyen sosyal medya kullanıcıları Demet Akalın için “görgüsüz” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise henüz o görüntülerle ilgili bir açıklama yapmadı.