Demet Akalın köklü kulübün yönetimine girmek istiyor

TAKİP ET

Ünlü popçu Demet Akalın, memleketi Kocaelispor'un coşkulu şampiyonluk kutlamalarına katılamadığı için üzüntü yaşamış ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu üzüntüsünü takipçileriyle de paylaşmıştı.

Reklam
Reklam

Kocaelispor’un şampiyonluk kutlamalarında yer alamadığı için üzgün olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, takımın yeni başkan adayı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın yönetim kurulu başkanı olduğu firmanın düzenlediği kutlama gecesine katıldı. Akalın, konuk olduğu gecede şampiyonluk kutlamalarına katılamadığı için yaşadığı üzüntüyü bir kez daha dile getirirken bu anlarda araya giren Evrim Kırmızıtaş Başaran, ‘Seneye takımı ben şampiyon yapacağım. Ona gelirsin’ diyerek iddialı bir çıkışta bulundu. Bu sözler üzerine Demet Akalın’dan ‘Beni de yönetime alsana’ cevabı geldi.

KUTLAMA GECESİNDE DEMET AKALIN SAHNE ALDI

Kocaelispor, hafta sonu olağan seçimli mali genel kurul yapacak. Bunun öncesinde Kocaelispor’un sürpriz başkan adayı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın yönetim kurulu başkanı olduğu firma tarafından kutlama gecesi düzenlendi. Kocaelispor’un şampiyonluk kutlamalarına katılamadığı için çok üzülen ünlü şarkıcı Demet Akalın da kutlama gecesinde yer aldı. Kutlama gecesinde sahne alan Demet Akalın’a üzerinde isminin yazılı olduğu 41 numaralı forma hediye edildi. Sahnede şampiyonluk kutlamalarına katılamadığı için yaşadığı üzüntüyü bir kez daha dile getiren Akalın, yurt dışında olduğunu bu sebeple şampiyonluk kutlamalarına gelemediğini söyledi.

DEMET AKALIN: BENİ DE YÖNETİME ALSANA

Kutlama gecesinin ev sahibi ve Kocaelispor’un başkan adayı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Demet Akalın’ın şampiyonluk kutlamalarına gelemediği için yaşadığı üzüntüyü duyunca hemen araya girdi ve ‘Ben Kocaelispor’un başkan adayıyım. Seneye takımı ben şampiyon yapacağım. Ona gelirsin.’ dedi. Bunun üzerine Akalın, ‘Beni de yönetime alsana’ ifadesini kullandı.