Demet Akbağ Güldürme Beni ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Demet Akbağ Güldürme Beni ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yaz aylarında ünlü yarışmacıları ve konukları ile birlikte ekranlarda fırtına gibi esmeye hazırlanan Demet Akbağ, Güldürme Beni'nin ilk tanıtımında da yerini aldı. Peki, Demet Akbağ ile Güldürme beni ne zaman başlıyor? Güldürme Beni formatı ne?

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Demet Akbağ yeniden Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bloom medya yapımcılığı ile Show TV ekranlarında yayınlanacak olan yerli komedi programı Güldürme Beni de kahkaha dolu anları izleyiciyle buluşturacak olan ünlü oyuncu son derece heyecanlı. Merakla beklenen Güldürme Beni programının ilk fragmanı da yayınlandı.
 

Güldürme Beni formatı ne?

Yaz aylarında izleyenleri kahkahaya boğmaya hazırlanan Güldürme Beni programında yarışmacılar Suzan Kardeş, Ersin Korkut, Sinan Çalışkanoğlu, Sadi Celil Cengiz, Aslı Bekiroğlu, Nursel Köse ve Mustafa Üstündağ olduğu nokta yarışmanın formatına göre yapılan esprilere yarışmacıların girmemesi gerekiyor. Gülenin kaybedeceği Güldürme beni heyecanla bekleniyor.
 

Kahkaha fırtınasına hazır olun

Usta oyuncu Demet Akbağ Güldürme Beni yarışmasında eğlenceye yön verecek. Programın sunuculuğunu Şahin Irmak üstlenirken Güldürme beni de yarışmacıların her anı duvarları ve eşyaları gizlenen kameralarla kayıt altına alınacak. Yarışmacılar yarışma boyunca rakiplerinin yaptığı şakalara gülmemek için elinden geleni yapacak. Ayrıca Demet Akbağ'ın yanı sıra ünlü isimler de her bölümde programı konuk olacak ve yarışmacıların işini zorlaştırmak için ellerinden geleni yapacak.

Yaz aylarına yeni bir soluk getireceği tahmin edilen Güldürme beni programı yakında Show TV ekranlarında başlıyor.