Demet Özdemir'den hamilelik ile ilgili yanıt geldi!

TAKİP ET

Şarkıcı İzel geçtiğimiz aylarda dünya evine giren oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un fotoğrafını 'bebek' şarkısıyla paylaştı. Bu paylaşımı görenlerin aklında Demet Özdemir'in hamileliği hakkında soru işareti oluştu.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti düğünde yaptıkları kıyafet seçimleriyle uzun süre konuşulmuştu. Yine geçtiğimiz günlerde birlikte objektiflere yakalanan çiftten Demet Özdemir yaptığı kombin ile sosyal medyada viral olmayı başarmıştı.

Bu kez hamilelik ile gündeme geldi

Güzel oyuncu Demet Özdemir ve başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç çifti bu kez de demet Özdemir’in hamileliği ile gündeme geldi. Şarkıcı İzel’in Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un fotoğrafını paylaşarak arka fona ‘Bebek’ şarkısını eklemesi ise akıllarda büyük soru işaretleri oluşturdu. Demet Özdemir çok geçmeden merak edilen sorunun yanıtını yapmış olduğu paylaşım ile vermiş oldu.

En sevdiğim şarkı, ama henüz diil

Demet Özdemir, İzel’in yaptığı paylaşımı alıntılayarak; ‘en sevdiğim İzel şarkısı ancak henüz diil’ notunu da ekleyerek kendi hesabından paylaştı.