Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç nişanlandı! Nişandan ilk kareler

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Demet Özdemir bugün nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nişanından ilk kareler geldi. Aile arasında gerçekleşen nişan töreninde yüzükler takıldı. Aşklarıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin nişan töreni günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Demet Özdemir bugün nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nişanından ilk kareler geldi. Aile arasında gerçekleşen nişan töreninde yüzükler takıldı. Aşklarıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin nişan töreni günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç’un nişan töreni gündem oldu. Aile arasında gerçekleşen nişandan ilk kareler geldi. Sosyal medyanın da gündemine yerleşen nişan töreni günün en çok konuşulan konusu oldu. Ünlü çift bugün aile arasında gerçekleşen törenle evliliğe ilk adımı attı. İşte Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin nişanı hakkındaki tüm detaylar ve nişandan ilk kareler…

Nişanlandılar

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, bugün aile arasında gerçekleşen bir törenle nişan yüzüklerini taktı. Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşan ünlü çift evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişan yüzüklerini takan Özdemir ve Koç çiftinin mutlu gününden ilk kareler gelmeye başladı.

İki Farklı Elbise Tercih Etti

Evlilik yolundaki ilk adım olan bu özel günde iki farklı elbise giymeyi tercih eden Demet Özdemir, kız isteme töreni esnasında beyaz bir elbise giydi. Güzel oyuncu kahvelerin içilmesinin ardından yüzük merasimi için tercihini pembe renkli saten bir elbiseden yana kullandı. Sosyal medyanın gündemine yerleşen nişan töreni ile ilgili binlerce yorum geldi. Çiftin hayranları sosyal medya üzerinden tebrik mesajları gönderdi. 

Düğün İstanbul’da

Daha önce verdiği bir röportajda ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile ilişkisi hakkında konuşan Özdemir, düğünün Çeşme’de olacağı iddiasına da yanıt vermişti. Oyuncu, ‘Arkadaşlar kesin bir şey söyleyemiyorum ancak yüksek ihtimal İstanbul’da olacak’ demişti. Bugünkü nişan töreninin ardından gözler düğün tarihine çevrildi.