Demet Özdemir'in doğum günü elbisesinin fiyatı duyanları şaşkına çevirdi!

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni yaşını Oğuzhan Koç ile birlikte kutladı. Yakın arkadaşlarının da davet edildiği partide Demet Özdemir'in giydiği elbise çok konuşuldu. Elbisenin fiyatını duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Reklam
Reklam

Bir süre önce ayrıldığını açıkladığı sevgilisi Oğuzhan Koç ile tekrar barışan ve ondan evlilik teklifi alan Demet Özdemir doğum gününü sevgilisi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Oyuncu Demet Özdemir ve müzisyen Oğuzhan Koç, parti için hiçbir masraftan kaçınmadı. 



Demet Özdemir'in doğum gününe özel yaptığı kombinin ise sosyal medyada olay oldu. Elbisesinin şıklığı ile herkesi kendisine hayran bırakan güzel oyuncu Demet Özdemir'in hem elbisesine hem de takıları için ödediği ücret duyanları şaşkına çevirdi. 



DEMET ÖZDEMİR ÜZERİNDE SERVET TAŞIDI

Arkadaşlarıyla ve sevgilisi Oğuzhan Koç ile çok güzel bir parti eğlencesi hazırlayan Demet Özdemir'in derin sırt dekoltesini görenler gözlerini elbiseden alamadılar. Fiyonk detaylı elbisenin fiyatının tam 45 bin 600 TL olduğu öğrenilirken Özdemir'in giydiği gümüş renk kalın topuklu ayakkabının fiyatının ise 5 bin 600 TL değerinde olduğu anlaşıldı. 



Elbisesinin şıklığını tamamlamak için sade aksesuarlar tercih eden Demet Özdemir'in küpesi 19 bin 700, bilekliğinin ise 42 bin 300 TL olduğu belirtilirken güzel oyuncunun doğum günü için tercih ettiği kombinin toplam fiyatı ise 113 bin 200 TL olduğu ifade edildi.

 

demet özdemir doğum günü doğum günü elbisesi servet elbisenin fiyatı