Demet Özdemir'in doğum gününde giydiği elbiseye yorum yağdı!

TAKİP ET

Demet Özdemir, dün arkadaşları ve sevgilisi Oğuzhan Koç ile doğum gününü kutladı. Özdemir'in giydiği elbise ise gündem oldu. Takipçileri elbiseyi yorum yağmuruna tuttu. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Oğuzhan Koç ile tekrardan barışan oyuncu Demet Özdemir, yeni yaşını arkadaşları ve sevgilisi ile birlikte özel anlar ile kutladı. 30 yaşını kutlayan Demet Özdemir, doğum günü partisinde beyaz bir elbise giymeyi tercih etti. Özdemir, bu elbise ile arkadan çekilmiş bir fotoğrafını paylaşınca elbiseye yorum yağdı.

Son günlerde hem iş hayatıyla hem de özel hayatıyla sürekli adından bahsettiren Demet Özdemir, son olarak Aşk Taktikleri filmindeki başarısı ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde ayrıldığı sevgilisi Oğuzhan Koç ile barışan Demet Özdemir bir de evlilik teklifi aldı. Yeni yaşına evlilik teklifi aldığı sevgilisi Oğuzhan Koç ile girdi.

Yeni yaşını kutlayan Özdemir, doğum günü partisinde giydiği elbise ile gündem oldu. Sade bir tasarımı olan beyaz elbisenin arkasındaki şaşalı kuyruk dikkat çekti. Derin kalçasına kadar inen sırt dekoltesine sahip elbisenin arkasını da kocaman bir kurdele vardı.

Demet Özdemir'in bu elbisesine bazı takipçileri eleştirilerde bulundu. Kimi "kendini paketlemene  gerek yoktu" yazarken kimisi de "ne saçma elbise" yorumlarını yaptı.

Özdemir paylaşımında "30 ürkütücü gelebilir ama girince ısınıyorsun … Bizi biz yapan, her zaman iyiye güzele yönlendiren insanlar oldukça sırtınız hiçbir yaşta yere gelmez… Asıl iyi ki siz varsınız" dedi.

Oyuncuya "İyi ki doğdun" mesajları yağdı.

demet özdemir doğum günü kıyafet