Demet Özdemir koronavirüse yakaladı! Ağır ve ağrılı geçiriyor

TAKİP ET

Şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç ile geçtiğimiz günlerde nişanlanan ve Ağustos ayında da nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, koronavirüse yakalandı. Virüsün 3. Yılında yakalandığını belirten Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sürecin ağrılı ve acılı geçtiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, şu sıralar düğün telaşı yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç’tan evlilik teklifi alan ve aile arasında yapılan bir nişan töreniyle de bu yolda ilk adımı atan Demet Özdemir’den kötü haber geldi. Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Ağrılı ve acılı atlatıyorum

Bu hafta sonu film çekimleri için sete çıkmaya hazırlanan Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurdu. Ünlü oyuncu testi pozitif çıkınca hemen kendini karantinaya aldı. Demet Özdemir’in sağlık durumu nedeniyle film çekimlerinin de bir hafta ertelendiği öğrenildi.

Ağustos’ta nikah masasına oturacak

Yeni nişanlanan ve Ağustos ayında da nikah masasına oturmaya hazırlanan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti bir süredir tatildeydi. Çiftin düğün için 4 milyon lira masraf yaptıkları da öğrenildi.