Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah dizisinin yayın tarihi açıklandı

TAKİP ET

FOX TV'de sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen ve başrollerini Demet Özdemir ile Engin Akyürek'in paylaştığı Adım Farah dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Reklam
Reklam

FOX TV'de yayına başlamaya hazırlanan Adım Farah dizisi için heyecan dorukta. Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in paylaştığı dizinin yayın günü merak konusu olmuştu. İran'dan kaçarak Türkiye'ye gelen bir doktorun hayat hikayesini anlatacak olan dizi Demet Özdemir'in de uğurlu günü olan çarşamba günleri ekrana gelecek.

Tv8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sonrasında televizyona iş yapmayan ve tercihini dijitalden yana kullanan Demet Özdemir yeni dizisi Adım Farah ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı Adım Farah dizisinin yayın günü merak konusuydu. Heyecanla beklenen dizinin yayın günü belli oldu. O3 Medya imzası ile gelmeye hazırlanan dizi Çarşamba akşamları yayınlanacak.

Şubat ayında başlayacak

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Adım Farah Şubat ayında başlayacak. Bizi de İran'dan kaçan ve yasa dışı yollarla oğlu ile birlikte Türkiye'ye sığınan Farah isimli doktorun istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir lekesiz ile yaşadığı büyük aşkı konu alınıyor.

Bomba gibi bir kadro ile geliyor

Dizinin başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek paylaşıyor. Aynı zamanda dizinin kadrosunda Senan Kara, Fırat Tanış, Oktay Çubuk, Lale Başar, Mustafa Avkıran Ali Sürmeli gibi çok değerli oyuncular rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Usta isim Recai Karagöz oturuyor.