Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı kaldığı yerden devam!

TAKİP ET

Paris tatili sonrası aniden ayrılık kararı alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin yeniden barıştığı ve aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı aldıkları öğrenildi.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile bir süredir birlikte aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'tan hayranları ve sevenlerine müjdeli haber geldi. Yaklaşık 1 yıldır birliktelik yaşayan Özdemir ve Koç çiftinin ayrılık kararına daha fazla dayanamadıkları ve yeniden birlikte olmaya başladıkları öğrenildi.


Yılbaşı tatili için Paris'e giden Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, romantik tatillerinin dönüşünde aniden ayrılık kararı almışlardı. Kavgalı bir şekilde yollarını ayıran iki sevgili 'Bir daha asla olmaz' diyerek birbirlerini sosyal medya üzerinden de takip etmeyi bırakmışlardı.


EBRU GÜNDEŞ ARAYA GİRDİ!

Oğuzhan Koç'un jüri üyeliğini yaptığı "O Ses Türkiye" yarışmasındaki durgun halleri meslektaşı Ebru Gündeş'in dikkatinden kaçmamış, Oğuzhan Koç'a aranıza girelim sizi barıştıralım demişti. Birkaç yakın arkadaşla birlikte çifti habersiz bir şekilde bir araya getiren Ebru Gündeş, iki sevgilinin yeniden barışmalarını sağladı.

demet özdemir oğuzhan koç ebru gündeş