Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un 4 milyon TL'lik düğünü ertelendi

TAKİP ET

2 yıla yakın bir süredir aşk hayatlarını sürdüren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti bugün dünya evine girmeyi planlarken düğünlerini ertelemek zorunda kaldılar. Düğün masrafları yaklaşık 4 milyon TL'yi bulan tören öncesinde kına gecesi organize eden Demet Özdemir duygu dolu anlar yaşayadı, gözyaşlarına hakim olamadı.

Reklam
Reklam

Güzel ve başarılı oyuncu Demet Özdemir ile ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç 2 yıldır sürdürdükleri ilişkilerini evlilik ile taçlandırmak için bugün nikah masasına oturabilmeyi heyecanla bekliyordu. Güzel oyuncu dün akşam yakın arkadaşları ile birlikte aralarında kına gecesi organize etti ve duygu dolu anlar yaşandı.  Çiftin düğünleri bugün beklenen yoğun yağış nedeniyle pazar gününe ertelendi.

Duygu dolu anlar

Demet Özdemir düğün öncesi düzenlediği kına gecesine ünlü isimler de katıldı. Başına kırmızı duvak örterek ellerine kına yaktıran güzel gelin duygu dolu anlar içerisine girince gözyaşlarına hakim olamadı. Bu zamanları 15,3 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından paylaşmayı da unutmadı. Kısa bir süre içerisinde 1 milyon beğeniye ulaşan paylaşımının altında İpek Tuzcuoğlu, Seda Sayan, Fatma Toptaş ve Selin Ciğerci gibi isimlerin de yorumları bulunmaktadır. 

Kına gecesi düzenleyen Demet Özdemir'den aşağı kalmayan Oğuzhan Koç da bekarlığa veda partisi düzenledi

Şarkıcı Oğuzhan Koç da geçtiğimiz akşam arkadaşları ile birlikte bekarlığa veda partisi yapmıştı. Partiye Eser Yenenler, İbrahim Büyüak ve Tolga Akış gibi isimler de katılarak yüzlerine Demet Özdemir maskesi takmışlardı.

Ünlü şarkıcı Demet Özdemir ile nikah masasına oturumdan önce bekarlığa veda partisi düzenledi.  Gecenin sonunda Demet Özdemir partiyi basarak Demet Özdemir maskesi bulunan tüm erkekler ile birlikte selfie pozu verdi. Eser Yenenler bu fotoğrafın altına hanımcılık kazandı yorumunu yaptı.

Ünlü çiftin bugün gerçekleşecek olan 4 milyon TL'lik düğünleri ise son anda hava durumu şartları el verişli olmadığı için ertelenmek zorunda kaldı. Sarıyer'deki bir otelde gerçekleşecek olan düğün İstanbul ce civarındaki illeri de etkisine alan yoğun yağmur yağışı nedeni ile 28 Ağustos Pazar gününe ertelendi. Masrafları yaklaşık 4 milyon TL'ye ulaşan düğün töreni ile ünlü çift dünyaevine girecek.

Gelinliklerini bağışlayacak

Düğünlerinde; Mc Queen, Eda Güngör ve Nihan Peker'e tasarlattığı üç gelinlik giyecek olan güzel oyuncu, düğün törenlerinin ardından sivil toplum örgütlerine ya da hayranlarına bağışlayacağı biliniyor.

Başarılı bir kariyerleri bulunan çiftin düğününde nikah şahitliklerini de şarkıcı Oğuzhan Koç'un yakın arkadaşları İbrahim Büyüak ve Eser Yenenler yapacak.