Denizbank 4000 TL'den fazla ödemeleri 2 Mayıs'a kadar uzattı! Başvuru yapan herkese anında verilecek!

TAKİP ET

Denizbank 4000 TL üstünde ödemeleri bayrama kadar veriyor. Başvuru yapan vatandaşlara 3 seneye kadar vadeli verileceği açıklandı. Nakit isteyenler anında müracaat yaparak nakit alacak!

Reklam
Reklam

Denizbank 4000 TL'den fazla ödemeleri 2 Mayıs'a kadar uzattı! Başvuru yapan herkese anında verilecek! Nakit para isteyenler anında müracaat yaparak nakit alacak! Denizbank'ın resmi web internet sitesi vasıtasıyla müracaatlarını gerçekleştirecek olan vatandaşları en düşük limitli olarak 4000 TL en yüksek limitli olarak 40.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli nakit para alabilirsiniz. Denizbank, resmi internet sitesi üzerinden oluşturulan başvurular ile eş güdümlü 4000 TL ile 40000 TL arasında 3 sene vadeli tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar amacıyla başvurular, süratli bir şekilde yapılmaktadır. Nakit ihtiyacınızın olması halinde ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak prosedür yapabileceğiniz bu kredi kampanyalarına katılacak olan yurttaşların sigortalı olarak çalışıyor olması halinde, işyerlerinde son üç aydır çalışıyor olması gerekmektedir. 



Denizbank, resmi internet sitesi üstünden ve sosyal medya hesapları üstünden oluşturulan bu duyuru ardından 4000 TL üstünde tüketicikredisi kullanacak olan bireylerin banka kredi şartları makul olması ile eş güdümlü gelir belgesiz olarak kredi alacakları haberi geldi.  Gelir belgesiz olarak kredi müracaatı yapacak olan şahıslara en yakın banka şubesine giderek banka, İhtiyaç Kredisi Başvuru Formunu doldurabilir ve Denizbank üstünden verdiği 4000 TL üstündeki tüketici kredisi amacıyla müracaatta bulunabilirler. 



Emekli olan vatandaşlar ise bu kredileri kullanmak istiyorlarsa, emekli maaşını Denizbank üzerinden alması gerekiyor. Denizbank'a taşınmış olduğunuz emekli maaşı ile eş güdümlü yüksek limitli tüketici kredileri kullanırken, ilaveten başka bankada olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da kapamak istediğinizi belirtirseniz, bütün kredileri tek biryerde toplama basitliği sizlere sağlanmaktadır. 



Denizbank, resmi internet sitesi üzerinden müracaat yapılabilir, banka şubelerinden prosedür yapılabilir ve bu bankada hesabınızın olması halinde mobil program üzerinden kredi müracaatında bulunabilirsiniz.