Denizbank 50 bin TL Nakit Vereceğini Açıkladı! İhtiyacı Olanlara Anında Nakit İmkanı

TAKİP ET

Denizbank 50 bin TL ödeme vereceğini net olarak duyurdu! Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara anında çözüm Denizbank tarafından geliyor.

Reklam
Reklam

Son dakika kampanyasında ayrıntılar netlik kazandı. Denizbank sosyal medya hesapları üzerinden ayrıntıları açıkladı. Peki ayrıntılar neler? Başvuru koşulları neler? Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Denizbank, sosyal medya hesapları aracılığıyla da paylaştığı bu nakit kampanyasını Ramazan ayı boyunca da vereceğini ifade etti. Banka kredi puanı uygun olan kişiler, ihtiyaç kredisi olarak işlemlerini yapabilecek ve Denizbank üzerinden nakit kredisi çekebilecekler. Banka başvurunun ardından 5 dakika içerisinde kredi sonucunu sizlere iletecektir. Bu kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar cep telefonları üzerinden de başvurularını yapabilecekler.

Denizbank 50 Bin TL Kredi Verecek!

Denizbank kredi başvurusu yapmak isteyenler cep telefonları üzerinden evlerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilecek ve ne kadar onay aldıklarını görüntüleyebilecekler. Denizbank yaptığı bu kampanyada 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullnacak olan vatandaşlar için 12 ay vadeli ve 24 ay vadeli ve 36 ay vadeli ödeme planı, oluşturulan bir kredi kampanyası duyurusunda bulundu. 

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler için Denizbank, 50 bin TL'ye kadar ödeme gerçekleştireceğini duyurdu. Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada başvurular, cep telefonunuz aracılığıyla kısa mesaj atarak hızlı bir biçimde gerçekleştirilebilecek. Kısa mesaj ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, kendi kimlik numaranızı eksiksiz olarak 50 30 numarasına iletmeniz yeterli olmaktadır.

Denizbank Başvuru Nasıl Yapılır?

Denizbank 50 bin TL anında ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak için sizlerde cep telefonunuz üzerinden kısa mesaj ile başvuru yapabilir, müşteri hizmetlerini arayarak başvurunuzu yapabilir ya da bizzat Denizbank şubelerine müracaat edebilirsiniz. Banka kısa bir değerlendirme sonrasında sizlere sonucu iletecektir. Onaylanan tutarı en yakın banka şubesine kimliğiniz ile giderek alabilir, banka hesabınızın olması halinde ise bankanın mobil uygulaması aracılığıyla banka şubelerine gitmenize gerek kalmadan hesabınıza aktarabilirsiniz.

Emekli olan sigortalı olarak çalışma hayatında olan müşterilerinde katılabilecekleri bu kredi kampanyasına, aynı zamanda devlet memuru olan müşterilerden, hızlı bir biçimde başvurularını gerçekleştirebilecekler. Emekli olan vatandaşlar en yakın Denizbank şubesine giderek 50 bin TL'lik kredi tutarından daha yüksek tutarlarda kredi çekebilecekler. Sizlerde ayrıntılı bilgiye ulaşmak için Denizbank resmi internet adresine girebilirsiniz.