Denizbank'tan müşterilerine bir kolaylık daha!

TAKİP ET

Denizbank, müşterilerine kampanyalar sunmaya devam ediyor. Her yaşa ve alana yönelik kredi kartı türleri sağlayan Denizbank, birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Kredi kartı alıp da ödeme konusunda problem yaşayanlar içinse Denizbank, yapılandırma hizmeti de vermektedir.

Reklam
Reklam

Denizbank kredi kartı borcu yapılandırma  

Denizbank, sağlamış olduğu bu imkan sayesinde kedi kartı borcunu ödeyemeyenlere kolaylık sağlamaktadır. Tüketiciler, kendilerine bu imkanı sağlanması kapsamında var olan borçlarını tekrar yapılandırarak ekstra faiz uygulamasıyla beraber daha uzun taksitlere çevirerek rahatlıkla ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Faiz uygulaması, her banka da mevcuttur ve bankalar müşterilerine belli bir faiz uygulamasını ön görmektedir. Denizbank’a ait olan kredi kartınızı dilerseniz şubelere giderek ya da telefon bankacılığı üzerinden müşteri hizmetlerine bağlanarak da yapılandırabilirsiniz. 

Denizbank’ın 0850 222 0 800 numaralı müşteri hizmetlerine arayarak, sizi yönlendirecek olan tuş kombinasyonundan sonra müşteri destek hizmetlerine bağlanarak mevcut kredi kartı borcunuzu yapılandırabilirsiniz.  

Yapılandırma durumlarının kredi kartını etkileyeceğini söylemekte fayda var. Ancak, bundan sonraki ödemelerinizde kredi kartınıza ya da kredi ödemelerinize bağlı borçlarınızı düzenli bir şekilde ve zamanında öderseniz kredi notu değeriniz de artacaktır. 

denizbank denizbank kredi kartı yapılandırma kredi kartı kredi kartı borcu yapılandırma