Denizli'de günlerdir aranan kayıp iki gencin cesedi su kuyusunda bulundu

TAKİP ET

Denizli'de 19 yaşındaki İsmail Yalçın ve 17 yaşındaki Hasan Akköse günlerdir aranıyordu. Cinayete kurban gittikleri bilinen iki gencin cesedi su kuyusunda yapılan aramalar sonucunda bulundu. Çalışmalar uzun süre boyunca sürerken gençlerden birinin başından diğerinin de sırtından tüfekle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet işleyen kişi ise Hasan Ali Köse'nin akrabası Murat Akköse'ydi.

Reklam
Reklam

Denizli’de 9 Haziran tarihinde evlerinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 19 yaşındaki İsmail Yalçın ve 17 yaşındaki Hasan Akköse günlerdir aranıyordu. Kayıp iki gencin bulunması için dün su kuyusunda uzun saatler süren çalışmalar yapıldı. Bu sabah saatlerinde İsmail Yalçın ve Hasan Akköse’nin cansız bedeni su kuyusu içerisinden çıkarıldı. Olay yerinde yapılan incelemede gençlerden birinin başından vurulduğu birinin ise sırtından vurularak öldürüldüğü tespit edildi. İki gencin öldürülmesine ilişkin 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Çalışmalar saatler sürdü

Acıpayam ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Yalçın ve 17 yaşındaki Hasan Akköse 9 Haziran akşamı evlerinden çıktı ancak bir daha geri dönmedi. Ailelerin ifade sonucunda önce ormanlık alanda Aydın'dan da Serinhisar ilçesi Develi mevkiinde arama çalışmaları yapıldı. İş makineleri ile dibi taşlarla kapatılan su kuyusunun yanında başlatılan çalışmalar bu sabaha kadar devam etti. Sabahın erken saatlerinde iki gencin cesedi su kuyusundan çıkarıldı.

Cinayeti itiraf etti

Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda gençlerden birinin başından diğerinin ise sırtından tüfekle vurulduğu tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube cinayet büro amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda gözaltına alınan Murat Akköse cinayet işlediğini kabul etti. Öldürdüğü iki gençle arasında aracı alacak mı verecek meselesi olduğunu söyleyen Akköse, tutuklanarak cezaevine gönderildi.