Denizli'de kayıp iki genç saatlerdir aranıyor! Sevgilisini arayıp katilinin adını vermiş

TAKİP ET

Denizli'de 19 yaşındaki İsmail Yalçın ve 17 yaşındaki Hasan Akköse, evden ayrıldıktan sonra arkadaşları ile buluştu ve bir daha da kendilerinden haber alınamadı. Saatlerdir aranan iki gencin bulunması için ekipler gece gündüz çalışıyor. Olayın ardından gözaltına alınan kişilerden birinin itirafları kan dondurdu. Ekipler su kuyusunda 20 saattir iş makineleri ile çalışma yürütüyor. Kayıp gençlerden Akköse'nin öldürülmeden saniyeler önce katilinin adını verdiği de ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Denizli'de 5 gündür kendilerinden haber alınamayan 2 gencin bulunması için su kuyusunda iş makineleri ile yürütülen çalışmalar 20 saatten bu yana devam ediyor. Olayla ilgili olarak çarpıcı detaylar da ortaya çıkıyor. Cinayete kurban gittiği düşünülen iki genç tane 17 yaşındaki Hasan Akköse’nin Saniyeler önce kız arkadaşını aradığı ve katilinin adının söylediği öğrenildi.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Yalçın ve 17 yaşındaki Hasan Akköse 9 Haziran akşamı buluştu. İki arkadaş buluştuktan sonra bir daha geri dönmezken ormanlık alanda araçları bulundu. Aracın etrafında kan olması sebebiyle iki gencin yaralı olduğu düşünüldü ve telefonla en son görüştükleri kişiler sorguya alındı.
 

Telefonları parçalanmış halde bulundu

Olay yerinde arama çalışmaları gerçekleştiren jandarma ekipleri iki gencin telefonlarını da aracın 200 metre ilerisinde parçalanmış şekilde buldu. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler çapraz sorguda cinayeti itiraf ederken cesetleri Develi kuyusu mevkiinde bulunan su kuyusuna attıklarını söyledi. Bunun üzerine Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı.

20 saattir aranıyor

Su kuyusunun içine taş ve toprak atılarak dibinin kapatıldığı öğrenilirken dün sabah saatlerinden bu yana ekipler su kuyusunda arama çalışması yapıyor. Bölgede zaman zaman etkili olan sağanak yağış ekiplerinin işini zorlaştırırken yaklaşık 10 metrelik su kuyusunda Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde titiz bir çalışma yürütülüyor. Gece saatlerinde çalışmalara bir iş makinesinin daha katıldığı öğrenilirken yakın bir zamanda gençlerin cesetlerine ulaşılacağı tahmin ediliyor.
 

Sevgilisine katilinin adını vermiş

Diğer yandan kan donduran olay ile ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkıyor. Alınan bilgiye göre kayıp gençlerden Hasan Akköse öldürülmeden sadece Saniyeler önce arama düğmesine basmış ve kız arkadaşını aramış. Gencin telefonda sevgilisine aynı zamanda akrabası olan M.A’nın adını verdiği ve "Telefonu sakın kapatma. M.A. bizi öldürüyor" dediği öğrenildi.