Denizli'de koca dehşeti! Eşini boş araziye götürüp başını kesti

TAKİP ET

Denizli'den vahşet haberi geldi. Tartıştığı eşini saçlarından sürükleyerek boş araziye götüren koca genç kadını bıçakla kafasını keserek katletti.

Reklam
Reklam

Denizli'den kadın cinayeti Haberi geldi. Bir kişi tartıştığı 20 yaşındaki eşini boş araziye götürerek bıçakla başını kesti. Korkunç olay duyanları dehşete düşürdü.

Tartışma sonrası gözü döndü

Alınan bilgiye göre Denizli'de yaşayan Ahmet Emre Irmak ve Elif Emlak Irmak çifte arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Ahmet Irmak'ın babası Hikmet Irmak kavgayı ayırmak için araya girdi ancak oğlu tarafından bacağından bıçaklandı. Anne ve babanın tüm çabalarına rağmen sakinleşmeyen Ahmet Emre Irmak Birgül karısını saçlarından sürükleyerek evden dışarı çıkardı.

Genç kadının başını kesti

Gözü dönen Ahmet Emre Irmak, 20 yaşındaki eşi Elif Irmak’ı 100 metre ileride bulunan boş bir araziye götürdü. Gözü dönmüş koca burada eşinin başını keserek öldürdü. Diğer yandan eşini katleden Ahmet Emre Irmak'ın psikolojik sorunları olduğu ve buna bağlı olarak ilaç kullandığı öne sürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.