Denizlispor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle | A Spor Denizli TS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Denizlispor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle | A Spor Denizli TS youtube geniş özeti ve maçın golleri, Denizli TS özet A Spor, Denizli TS maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında TFF 1.Lig ekibi Denizlispor Trabzonspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Türkiye Kupası’nın geçen turunda deplasmanda Galatasaray’ı penaltılar sonucunda mağlup ederek son 16 turuna yükselen Denizlispor Trabzonspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak bir sürpriz sonuca daha imza atmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de şampiyonluğa koşan ve Türkiye Kupası’nın geçen turunda evinde Boluspor’u 1-0 mağlup ederek son 16’ya yükselen Trabzonspor Denizlispor deplasmanında kazanarak son 8 takım arasına adını yazdırmak istiyor. Bu önemli maç öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Denizlispor Trabzonspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Denizlispor Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Denizlispor Trabzonspor maçı bugün saat 20.30’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Denizlispor Trabzonspor Maçı Hakemi Açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Denizlispor Trabzonspor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Alper Ulusoy düdük çalacak. Ulusoy’un yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak yapacak. Maçın VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan oturacak.
Trabzonspor Ligin Yanına Kupayı Da Koymak İstiyor
Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlamasına kesin gözüyle bakılan Trabzonspor ligin yanına kupayı da koymak istiyor. Türkiye Kupası maçında bugün deplasmanda Denizlispor ile kozlarını paylaşacak olan bordo mavili ekip bu turda hata yapmak istemiyor. Karadeniz ekibi bu kupayı şu ana kadar tam 9 kez kazanmıştı.
Denizlispor Bir Süpriz Daha Yapmak İstiyor
Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Süper Lig lideri Trabzonspor’u konuk edecek olan Denizlispor güçlü rakibini yenerek Galatasaray sürprizinden sonra bir sürprize daha imza atmanın hesaplarını yapıyor. Ev sahibi ekipte teknik direktör Mesut Bakkal Trabzonspor maçında ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundan itibaren VAR uygulaması devreye girecek. Yani bütün maçlarda VAR hakemi de olacak.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi Ne Zaman?
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, 11 Şubat Cuma günü saat 14.30'da yapılacak. Kura çekimi A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Çeyrek final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart'ta, yarı final 1. maçları 19, 20 veya 21 Nisan, yarı final 2. maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.
Denizlispor - Trabzonspor muhtemel 11'ler:
Denizlispor:
 Abdülkadir, Emre, Oğuz, Schwechlen, Gökhan, Muhammed, Darri, Mustafa, Özer, İlhan, Ömer
Trabzonspor: Erce, Serkan, Hüseyin, Ahmet Can, İsmail, Berat, Murat Cem, Yusuf, Yunus, Kouassi, Enis
Denizlispor Trabzonspor maçı özeti için tıklayınız

Denizlispor Trabzonspor maçı özeti Denizli TS özet A Spor Ziraat Türkiye Kupası son 16 Süper Lig