Dertlere derman oldu! Ziraat Bankası son dakika açıkladı! Tüm vatandaşlara 750 TL veriliyor! Ayrıca 100.000 TL hesaba yatıyor!

TAKİP ET

Türkiye'nin en köklü bankalarından birisi olan ve kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, giderek zorlaşan ekonomik şartlara rağmen tek maaşı ile mücadele etmeye çalışan emekli vatandaşlara, destek paketi hazırladığını açıkladı. İşte Ziraat Bankası'nın emekli destek paketine dair ayrıntılar…

Reklam
Reklam

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yukarıya yönlü hareketler sergilemesi, Ziraat Bankası’nı harekete geçirdi. Gündelik yaşam şartlarının ekonomi piyasalarının artan grafiklerine bağlı olarak giderek zorlaşması karşısında emekli müşterisini yalnız bırakmak istemeyen kamu bankası, içinde hem promosyon ödemesinin hem gereksinim kredisinin hem de konut kredisinin olduğu emekli destek paketinin ayrıntılarını paylaştı. 

4A-4B ve 4C emekliye 6000 TL promosyon müjdesi şimdi geldi! Hangi emekliler alacak son dakika açıklaması yapıldı


Emekliye promosyon ücreti! SSK, Bağkur ve bütün emeklilere 1.800 TL ödeme


Bankalardan promosyon yarışı başladı! Emekli maaşlarına 2.750 TL ek ödeme


Şekerbank'tan emekli promosyonlarında yenilik! 2.700 TL hesaplara yatırılıyor!


Emeklilerin yüzü gülüyor. Tam 2 bin 750 TL verilecek. TEB promosyon miktarı nedir? TEB emekli promosyonu ne kadar?





 

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022


Ziraat Bankası Ocak ayında yenilenmiş olan SGK maaş ödemeleri protokolü ardından yeni bir emekli promosyonu kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Banka, emekli maaşı hesabını kurum bünyesine taşıyan ve alakalı maaş hesabının 3 sene süresince bankada kalacağının sözünü veren bütün yeni müşterilerine, maaşlarına ek olarak nakit ödeme gerçekletireceğini bildirdi. 

Ziraat Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan emekli promosyonu kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Banka, SGK’dan alınan emekli maaşı tutarlarının Aralıklarına göre şu promosyon ödemelerini gerçekletireceğini bildirdi:



·    0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 500 TL

·    1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 625 TL

·    2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 750 TL
 

Ziraat Bankası Emekli Konut Kredisi Kampanyası 2022


Ziraat Bankası ekonomi piyasalarının olumsuz gelişmelerinden dolayı çoğalan hammadde fiyatlarının arttırmış bulunduğu konut fiyatlarına karşın, emekli müşterilerinin yanısıra bulunduğunu duyurdu.



Bu duyurusunu Emeklinin Artısı Konut Kredisi kampanyası ile destekleyen kamu bankası, alakalı hizmetinin misal hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

·    Kredi tutarı: 100 bin TL

·    Vade sayısı: 120 ay

·    Aylık faiz oranı: Yüzde 1,29

·    Kredi tahsis ücreti: 500 TL

·    Aylık taksit tutarı: 1.642,87 TL