Derya Büyükuncu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik helva paylaşımı başına dert oldu!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüse yakalandığı bilgisinin paylaşımın hemen ardından eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, helva görseli ile birlikte bir paylaşım yapmıştı. Büyükuncu'nun bu paylaşımına Gençlik ve Spor Bakanlığı kayıtsız kalmadı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün öğlen saatlerinde eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Yurt içi ve yurt dışından bir çok geçmiş olsun mesajının gönderildiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin ve hakaret içerikli paylaşımlarda yapılmıştı. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüse yakalandığı bilgisinin paylaşıldığı andan bir süre sonra eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'da tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Büyükuncu, paylaşımında helva görseli yayınlayarak, Erdoğan hakkında çirkin ithamlar yazmıştı. 


Bu skandal paylaşım sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı olaya kayıtsız kalmadı ve eski milli yüzücü hakkında bir soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturmaya ilişkin bir açıklama yapan Bakan Mehmet Kasapoğlu ise bir sporcuya yakışmayan ifadelerin kabul edilmesinin mümkün olmadığını ve sporcu ahlakına sığmayan bu çirkin hareket için gereğinin yapılacağını söyledi.

derya büyükuncu cumhurbaşkanı erdoğan helva paylaşımı gençlik ve spor bakanlığı soruşturma hak mahrumiyeti