Derya Uluğ kimdir, kaç yaşında? Derya Uluğ nereli?

TAKİP ET

İbrahim Selim ile Bu Gece'nin konuğu olan ünlü şarkıcı Derya Uluğ'un hayatı merak konusu oldu. Sevilen program İbrahim Selim ile Bu Gece'nin 16 Temmuz 2022 tarihli yeni bölüm konukları Derya Uluğ ve Cemal Can Canseven. Programın yeni bölümü büyük bir merakla beklenirken konuklardan Derya Uluğ'un özel hayatı da merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

İbrahim Selim ile Bu Gece’nin konuğu olan ünlü şarkıcı Derya Uluğ’un hayatı merak konusu oldu. Sevilen program İbrahim Selim ile Bu Gece’nin 16 Temmuz 2022 tarihli yeni bölüm konukları Derya Uluğ ve Cemal Can Canseven. Programın yeni bölümü büyük bir merakla beklenirken konuklardan Derya Uluğ’un özel hayatı da merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, bu akşam İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oluyor. Yeni bölümde konuk olarak yer alacak olan ünlü sanatçının özel hayatı mercek altına alındı. Peki, Derya Uluğ kimdir? Derya Uluğ kaç yaşında? Derya Uluğ nereli? İşte Derya Uluğ hakkındaki tüm detaylar…

Derya Uluğ Kimdir?

21 Şubat 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelen Derya Uluğ, küçük yaşlardan beri müziğe duyduğu ilgi ile henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katıldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde okuyan Derya Uluğ, Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarında yüksek lisans yaptı. 3 yıl ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in vokalistliğini yapan Uluğ, 2016 yılında Okyanus adlı single ile adını geniş kitlelere duyurdu.

Derya Uluğ Şarkıları

-    Okyanus

-    Canavar

-    Sen Maşallah

-    Nabız 180

-    Ne Münasebet

-    Ayrılığın Yükü Ağır

-    Sürgün Aşkımız 

-    Kafalar Karışık

-    Ah Zaman

-    Göremedim Bi De Sen Bak

-    Leyla & Mecnun

-    Şu Saniye

-    Perişanım Şimdi

-    Yağdır

-    Kanunlar Gibi

-    Bizim Çocuklar 

-    Sana Çıkıyor Yollar

-    Canım Dediklerim