Derya Uluğ ve Funda Arar Isparta'ya Son Dakika Golü Attı!

TAKİP ET

Derya Uluğ ve Funda Arar sessiz kalmayı sonlandırdı! Isparta'da Melek Mosso konserini iptal edilmesinin ardından Derya Uluğ ve Funda Arar sessiz kalmıştı.. Ve Derya Uluğ ve Funda Arar son dakika golü atarak konserlerini iptal ederek sanatçı arkadaşına destek oldular!

Reklam
Reklam

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde Melek Mosso'nun konseri ahlaksız sanatçı yakıştırması yapılarak iptal edilmişti.

Melek Mosso'ya sanat çevresinden ünlü isimler desteklerini sürdürürken aynı yerde konsere çıkacak olan Derya Uluğ ve Funda Arar'dan ses çıkmamış ve konserlerini iptal etmemişlerdi. 

İlk olarak Ali Eyüboğlu Derya Uluğ ve Funda Arar'ın konserlerini iptal ettiğini yazmış ancak daha sonra menajerden gelen düzeltmeyle o tweetini silmişti. Günlerdir sessiz kalan Derya Uluğ ve Funda Arar'a tepkiler sürüyordu.

Funda Arar ve Derya Uluğ nihayet beklenen açıklamayı yaptı. Derya Uluğ ve Funda Arar Isparta konserine çıkmayacaklarını duyurdu.

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da sahneye çıkacak olan Melek Mosso konseri 'edepsiz sanaçtılar' denilerek iptal edilmişti. Melek Mosso'nun yerine Seda Sayanîn sahneye çıkacağı açıklanmıştı.

Funda Arar "Çok değerli Ispartalılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere" derken Derya Uluğ da "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz" diyerek sessizliklerini sonlandırdı.