Destan dizisinde Batuga yerine gelecek isim belli oldu! Edip Tepeli yerini öyle birine devrediyor ki herkes ekran başına kilitlenecek

TAKİP ET

ATV ekranlarında başrollerini Edip Tepeli ve Ebru Destan'ın paylaştığı reyting rekortmeni dizi Destan'da veda çanları çalıyor. Dizide Batuga karakterine hayat veren Edip Tepeli'nin ayrılacağı iddiaları günlerdir konuşuluyordu. O iddialar doğru çıktı. Destan Batuga ayrılıyor. Hatta yerine gelecek isim bile belli.

Reklam
Reklam

ATV’de Salı akşamlarına damga vuran dizi Destan’da veda sinyalleri geldi. Dizinin sevilen karakteri Batuga’ya hayat veren Edip Tepeli ayrılıyor. Akkız ve Batuga'nın aşkını ekrana taşıyan dizide bu veda izleyiciyi çok üzecek ama yerine gelecek isim de bir o kadar sevilecek. Edip Tepeli, ayrılığı bizzat doğruladı. Giderken yerini bırakacağı o ismi de açıkladı. İşte Destan Batuga yerine gelecek o isim…

Destan dizisinde Edip Tepeli’nin hayat verdiği Batuga karaktesi en sevilen karakterlerden biriydi. Ancak bir süredir Batuga’nın diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Seyirci ise bu iddia ile şaşkına döndü. Hatta bir çok kişi sosyal medyada “Başrol ayrılığı olacak iş mi, o giderse biz izlemeyiz” diye tepki bile gösterdi. İddiaların gerçek dışı olduğu konuşuluyordu ancak Batuga için yolun sonu geldi. Edip Tepeli Destan dizisinden ayrılıyor. Hatta yerine gelecek oyuncu bile belli oldu.
 

Edip Tepeli’nin Destan’dan ayrılığı kesinleşti

ATV’de bu sezon ilk sezonu ile yayınlanan ve Salı akşamlarına damga vuran dizi Destan, sezonun en iddialı yapımları arasında kendine yer bulmayı başardı. Zirveyi kimselere bırakmayan dizide Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, İpek Karapınar ve Burak Berkay Akgül gibi isimler başrolleri paylaşıyor. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri ise Edip Tepeli’nin oynadığı Batuga. İzleyiciler sezon başında Edip Tepeli ve Ebru Şahin’i bir arada düşünememişti ancak dizi başladıktan sonra ikili birbirine çok yakıştırıldı. Şimdi ise Batuga için yolun sonu geldi çattı.

Batuga yerine gelecek isim belli oldu

Uzun süreden beri Edip Tepeli’nin Destan’dan ayrılacağı konuşuluyordu. Ne yapım şirketi ne de ünlü oyuncu konu hakkında bir açıklama yapmayınca izleyenler vedanın olmayacağı konusunda sevinmişti ancak kötü haber geldi. Edip Tepeli’nin Destan’dan ayrılığı kesinleşti. İddiaya göre Batuga karakterine hayat veren Edip Tepeli ayrılacak yerine ise dönem dizileriyle hafızalara kazınan Engin Altan Düzyatan gelecek. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılmıştı. Engin Altan Düzyatan’ın alışık olduğu dönem dizileriyle devam etmek istediği, bu nedenler de Destan dizisinin kadrosuna katılacağı öne sürüldü.  İddialar hakkında henüz kesin bir açıklama gelmedi. Ancak izleyicilerin kararı kesin, Batuga rolünü Edip Tepeli’nin oynamasını istiyorlar.