Destan dizisinde Ebru Şahin oyunculuğu

TAKİP ET

ATV ekranlarının beklenen dizisi Destan ilk bölümüyle ekranlara gelirken başrolden ismini duyuran Ebru Şahin sergilediği oyunculuk ile beğenileri topladı. oyunculuğu ile Destan dizisinde gözde isim olan Şahin hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Salı günü Atv ekranlarında yayınlanan Destan dizisi ilk tanıtımı yayınlandığından ilgileri üzerine çekti. Destan dizisin de 1500 kişilik ekibi emek vermesi üzerine ilk bölümüyle beraber reytinglerden beklenen karşılandı. İşte destan dizisinin detayları

Destan dizisinde başrolde yer alan Ebru Şahin Akkız karakteriyle ekranlara gelirken Hollywood kadın oyuncularına taş çıkaracağı görüldü. dizi içerisinde fazlasıyla duygusal anlar yaşanmasıyla Şahin herkese bu hissiyatı yaşattı. İlk bölümde Ebru Şahin'in yanı sıra başarılı oyunculuk sergileyen bir diğer isim ise Selim Bayraktar oldu.  Dizide bayrakat Alpagu karakterini canlandırdı. 


Orta Asya da Türklerin geçirdiği mücadeleler üzerine yazılan destan da düşmanların en çok yakınımızdakiler olduğu da görülmektedir. Darbe ile yapamadıklarını dolar ile başarmaya çalışan hainlere karşı tek çarenin "Tek, bir, bütün, yekpare" olmak gerektiğini, bunun için de tarihteki saklı gücümüzü kullanmamız ve asıl kendimiz olmamız gerektiğini anlat bir dizi olmuştur. 

Destan dizisin de Türklerde kadının ne konumda olduğu ve ne derece de önem verildiği de gösterilmektedir. İzlendiğinde görüldüğü üzere Türkler anaerkil olduğu da görüldü. 

ebru şahin ebru şahin oyunculuğu Destan Akkız