Destek Yatırım Bankası sahibi kimdir? Altunç Kumova kim, nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) faaliyet izni verdiği Destek Yatırım Bankası ve onun sahibi Altunç Kumova son zamanlarda gündemin üst sıralarında yer alıyor. Peki Destek Yatırım Bankası sahibi kimdir? Altunç Kumova kim, nereli ve kaç yaşında? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

300 milyon TL sermayesi ile geçtiğimiz günlerde faaliyet izni almak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’na (BDDK) başvuru yapan Destek Yatırım Bankası’nın sahibi Altunç Kumova’nın bu başvurusu 4 Ocak 2022 günü kabul edilmişti. 4 Ocak günü kuruluş izni alan Destek Yatırım Bankası an itibariyle faaliyet iznini de aldı. Bu haberle birlikte bir çok insan ‘’Destek Yatırım Bankası sahibi kimdir? Altunç Kumova kim, nereli ve kaç yaşında?’’ sorularının cevaplarını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Altunç Kumova Kim, Nereli ve Kaç Yaşında?

Destek Yatırım Bankası’nın kurucu ortaklarından birisi olan Altunç Kumova 1965 yılında İstanbul’da hayata merhaba dedi. Eğitim hayatını Avusturya Erkek Lisesi ve ardından da Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi bölümüyle tamamlayan Kumova 1999 yılından bu yanan Seyşeller Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosu olarak görev almaktadır.
Geçtiğimiz günlerde faaliyet izni alan Destek Yatırım Bankası’nın kurucularından birisi olan Altunç Kumova bankada Azize Binnur Tosun, Kerim Tosun, Özgür Akayoğlu ve Destek Faktöring isimleriyle beraber ortaklık görevini yürütmeye devam ediyor. 

Destek Yatırım Bankası Altunç Kumova BDDK