Detoks! Diyeti bozanların toparlamasına yardımcı olacak avokado ve sütlü smoothie tarifi

TAKİP ET

Bu kolay tarifleri takip edin ve bu güçlü, lezzetli ve kremsi süt ve avokado içeceğinin tadını çıkarın - enerji, vitamin ve mineralleri doldurun!

Reklam
Reklam

Avokado ve milk shake çok bilinmese de spor salonunda vücudu zinde tutmak ve kas kütlesi kazanmak veya tanımına sağlıklı bir şekilde ulaşmak için gıda endüstrisi beslenme ve diyetetik uzmanları tarafından en çok tavsiye edilen içeceklerden biridir. , herhangi bir öğüne ek olarak çok iyi çalışıyor. Bunun nedeni, bu kombinasyonun vücut için gerekli olan yüksek miktarda doğal yağ, diyet lifi, vitaminler ve mineraller içermesidir, bu da kemikleri ve kasları güçlendirmenin yanı sıra bağışıklık sisteminin iyi durumda kalmasına yardımcı olur.

Bu nedenle, bu makaleye eğitimden önce veya sonra içmek için bu asil shake hakkında bilgi almak için geldiyseniz, okumaya devam edin ve özelliklerini, ihtiyaçlarınıza ve beklenen sonuçlara göre nasıl yapılacağını öğrenin ve hazırlama adımları hakkında biraz daha fazla bilgi edinin. Tadı lezzetli olsun, özellikleri iyi kullanılsın ve şeker ilavesiz olsun…

Avokadolu milk shake neye iyi gelir?

Egzersizden önce veya sonra sütlü (bitkisel veya hayvansal kökenli) bir avokado smoothie'yi tercih etmek, sağlıklı bir şekilde güç ve enerji elde etmek ve vücut için zararlı şeker oranı düşük olmak için mükemmel bir alternatiftir. Yukarıdakilere ek olarak, antioksidandır ve organizmanın daha iyi çalışmasını ve işleyişini sağlayan besinler açısından zengindir, bunların arasında:

Vitaminler: A, C, D, E, K ve B6.

Mineraller: Kalsiyum, magnezyum, potasyum, demir, çinko, fosfor ve bakır.

Kalp için faydalı olan tekli doymamış yağ asitleri ve oleik asitler.

Ayrıca, sindirimi, kolesterol seviyelerini, trigliseritleri ve kan şekerini düzenleyen ve kabızlıkla mücadele eden bitkisel lif kaynağı olduğu için fruktoz oranı düşük ve çok doyurucu bir meyvedir, bu nedenle kilo verme diyetleri için idealdir. Veya kas kütlesi kazanmak için, doğru malzemeleri nasıl birleştireceğinizi ve içeceği kalori açığına veya kilo alımına yönelik bir diyete nasıl ayarlayacağınızı bilmeniz gerekir.

Avokado ve sütlü smoothie tarifleri

Bu tropik meyve smoothie'lerini hazırlamanın ve onlara farklı ve çok iştah açıcı bir tat vermenin birçok yolu vardır. Mutfakta yaratıcılığınızı özgür bırakmanız gerektiğini ve bunun bir deneme yanılma meselesi olduğunu unutmayın. Avokado, süt ve birlikte vücut için bir besin patlaması olan diğer bileşenlerden oluşan smoothieler için bu tariflere göz atın:

Avokado, süt ve tarçınlı smoothie tatlı ve besleyici!

Avokadonun yarı nötr bir tada sahip olduğunu hepimiz biliyoruz, bu yüzden tatlı veya tuzlu tariflerde kullanmak harika. Onlar herkesin arkadaşı! Bu smoothie, yağ yakmak ve vücuda hızlı, kolay ve çok lezzetli bir şekilde vitamin takviyesi vermek için harika bir yardımcıdır.

İçindekiler:

1 olgun avokado.

200 ml sıvı süt (inek, hindistan cevizi, soya)

Bir avuç ceviz veya badem.

Tatlandırmak için biraz bal veya tatlandırıcı (isteğe bağlı).

Bir yemek kaşığı öğütülmüş tarçın.

Vanilya (isteğe bağlı).

Prosedür:

Avokadoyu orta boy dilimler halinde kesin ve süt, tarçın, bir avuç badem, hurma, tarçın ve bal ile birlikte blendera koyun.

İstediğiniz kıvamda ve kremsi bir kıvam alana kadar karıştırın.

Servis yapın ve keyfini çıkarın.

Avokado, süt, yulaf ezmesi ve muzlu smoothie, bir lif bombası!

Kas kütlesi kazanmanız mı gerekiyor? Bu senin için! Kaslarınızı güçlendirmek ve büyümeye hazırlamak için bir ağırlık antrenmanı planlıyorsanız, bu shake uygun bir seçimdir, lif ve doğal olarak oluşan besinler sağlamanın yanı sıra sizi daha uzun süre tok tutacak lezzetli bir atıştırmalık görevi görecektir.

İçindekiler

Bir orta boy olgun avokado.

Olgun bir muz.

200 ml dilediğiniz süt.

2 yemek kaşığı şeker veya herhangi bir tatlandırıcı.

Bir avuç yulaf gevreği.

Bir dokunuş limon suyu.

Bir tutam vanilya.

Prosedür:

Avokado ve muzu doğrayın ve süt, şeker, limon suyu ve vanilya ile birlikte blendera ekleyin ve karıştırın.

Yulaf ezmesini ekleyip tekrar karıştırın.

Servis yapın ve keyfini çıkarın.

Avokado, süt ve çilekli smoothie, güçlü antioksidan!

Avokado, mutfaktaki en lezzetli, sağlıklı ve çok yönlü meyvelerden biridir, buna hiç şüphe yok. Salatalarda, guacamole gibi kremalarda ve canlılık ve enerji veren protein ve antioksidan özelliklerle dolu inanılmaz tatlı smoothielerde kullanılır. Bu onlardan biri:

İçindekiler:

½ olgun avokado.

Bir bardak çilek.

Orta boy bir bardak tam inek sütü, yağsız veya bitkisel süt.

Bal veya tatlandırıcı (isterseniz şeker).

Tatmak için doğal yoğurt.

Bir yemek kaşığı keten tohumu.

Prosedür:

Orta büyüklükteki olgun avokadonun yarısını çilek ve sütle karıştırın ve karıştırın.

Tat vermek için yoğurt ve şeker ekleyin.

Son olarak servis yapın ve üzerine keten tohumlarını ekleyin.

Avokado, ananas ve sütlü smoothie. Temizleyici ve ferahlatıcı!

Doğu milkshake, avokadonun kremalılığını ananasın narenciyesiyle birleştirdiği için en basit, en taze ve lezzet dolu. Güne zinde başlamak için sağlıklı yağlar, demir, doğal lif ve bol enerji sağlarken yeşil yaprakları sayesinde vücudu arındırmak için harika bir seçimdir.

İçindekiler:

Bir adet olgun avokado.

4 dilim ananas.

İstediğiniz herhangi bir kaynaktan süt.

Birkaç yaprak pazı veya ıspanak.

Şeker, bal veya tatlandırıcı.

Bir tutam rendelenmiş zencefil.

Prosedür:

Blender kabına doğranmış avokado, ananas ve sütü ekleyin ve karıştırın.

Kremsi bir sıvı karışım elde edildiğinde, doğranmış pazı veya ıspanağı, şekeri veya tatlandırıcıyı ve zencefili birkaç parça buzla ekleyin.

Günün herhangi bir saatinde servis yapın ve tadını çıkarın.

Kilo kaybı için bir avokado ve sütlü smoothie nasıl yapılır?

Bu içecek kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanabilir. Yani, kilo vermek istiyorsanız, kalorileri mümkün olduğunca azaltmalısınız, bu nedenle, düşük şekerli badem sütü gibi daha az kalorili enerjiye sahip inek, hindistancevizi veya soya sütü yerine inek sütü kullanabilirsiniz. Vegan, sağlıklı ve çok lezzetli bir smoothie olacak!

Böylece, diyet ilerlemenizi tehlikeye atmadan avokadonun faydalarından yararlanabilir ve kendinizi şımartabilirsiniz. Bununla birlikte, sabahları veya ikindi atıştırmalığı olarak almanız önerilir, vücudunuz bir seferde birkaç saat dinleneceği için akşamları almaktan kaçının.