Dev derbiyi yönetecek hakem belli oldu

TAKİP ET

Galatasaray-Trabzonspor derbisinde düdük çalacak hakem açıklandı. Dev maçı FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler Yönetecek. 2. kez Galatasaray-Trabzonspor maçında görev alacak olan Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında pazar günü NEF stadyumunda oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor maçının hakeme açıklandı. Dev maçı FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Maçta tecrübeli hakemin yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Ekrem Kan üstlenecek. Maçın 4. hakeminin ise Kadir Sağlam olduğu öğrenildi.

İzmir bölgesi hakemi Halil Umut Meler, kariyerinde daha önce Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanan bir karşılaşmada görev aldı. Trabzon'da 20 Aralık 2020 tarihinde oynanan karşılaşmada mücadeleyi 2-0 üstünlükle sarı kırmızılar kazandı.

Bu sezon önemli maçları yönetti

FIFA kokartlı hakem Halil Umut meler bu sezon birçok önemli Maçta görev aldı. Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda az maç yöneten Meler, bu sezon Galatasaray - Beşiktaş, Fenerbahçe - Galatasaray, Trabzonspor - Fenerbahçe ve Beşiktaş - Başakşehir maçlarında düdük çaldı.