DEVA Partisi'nden bomba seçim kararı! Ali Babacan açıkladı

TAKİP ET

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan siyasetin gündemine bomba gibi düşen flaş bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından şaşırtan bir açıklama yapan Babacan'ın bu açıklaması gündem oldu. Partinin kamuoyuyla paylaşılan kararı sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

Reklam
Reklam

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan siyasetin gündemine bomba gibi düşen flaş bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından şaşırtan bir açıklama yapan Babacan’ın bu açıklaması gündem oldu. Partinin kamuoyuyla paylaşılan kararı sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Siyasette gündem alev alev. Seçime doğru partilerin Cumhurbaşkanı adayları sık sık gündem olurken yapılan ittifaklar ve alınan yeni kararlar da gündemin en üst sıralarında yer bulmaya devam ediyor. Son olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’ın yaptığı açıklama manşetlerde yerini aldı. İşte Ali Babacan’ın o sürpriz açıklaması ve tüm detaylar…

DEVA Partisi’nden Sürpriz Seçim Kararı

Sosyal medya hesabından sürpriz bir açıklamaya imza atan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ‘Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararı almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun.’ dedi. 


Altılı Masa Açıklaması

Ali Babacan'ın flaş açıklamasının ardından herkes 'Altılı masa dağıldı mı?' sorusuna yanıt aramaya başladı. 'Altılı masada bugüne kadar verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız' ifadelerine yer veren Babacan, 'Ortak çalıştığımız konularda, her türlü katkıyı vermeye de devam edeceğiz. O masada yer alan her partiyle iş birliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda da güçlü bir iradeye sahibiz. Bunu herkesin bilmesini arzu ederim.' dedi.