Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erken seçim haberleri sonrasında kendisine sorulan sorulara cevap verdi. Bahçeli, seçim için 7 ay olduğunun söylendiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'de Partisi'nin grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP Genel Başkanı, AK Parti'nin anayasa değişikliği ile ilgili olarak HDP grubunu ziyaret etmesi ile ilgili gel al soruya,  “Özel olarak söyleyeceğimiz bir şey yok. Anayasa’nın başörtüsü meselesinin çözümünde AK Parti ile beraber, Cumhur İttifakı olarak her türlü gayreti gösteriyoruz. Sonuç da alacağız inşallah” yanıtını verdi.

Neden MHP yoktu?

Devlet Bahçeli, AK Parti'nin HDP ile yaptığı görüşmede neden MHP'li isimlerin olmadığı sorusuna da yanıt verdi. Bahçeli bu konuda yaptığı açıklamada, “Onu Halk TV’nin yöneticilerine sorun. Bizim nereye gideceğimizi biz biliriz. Ama onların dediği yere gitmeyiz” ifadelerini kullandı.

Erken seçim olacak mı?

Erken seçim tarihini açıklayacağı yönündeki iddialara da cevap veren Devlet Bahçeli, seçim için 7 ay olduğunu dile getirdi.