Devlet bankası benzin fiyatlarına müdahale etti! Benzin, motorin, dizel ve LPG'ye görülmemiş indirim müjdesi geldi

TAKİP ET

Son dönemde oldukça zamlanan benzin, motorin, dizel ve LPG litre fiyatları sürücüleri çileden çıkarttı. Bu anlamda gelen zam haberlerini takip edemez olduk. Bu zamların ardından bankalar duruma el koydu ve yaptıkları kampanyalar ile sürücüleri bir nebze rahatlattı.

Reklam
Reklam

Savaşın başladığı günden bu yana 100 dolarlık kritik seviyenin üzerinden prosedür göre brent petrol, savaşın ilk dönemlerinde 130 dolar oranına kadar yükselmişti. O dönemde ülkemizde satılan motorin ve benzin, 25 TL civarını görmüştü. Fakat müzakere sürecinin başlaması ile eş güdümlü aşağı yönlü hareketler sergilemeye başlayan brent petrol, benzin ve motorin fiyatlarının da 20 TL’nin altına düşmesini sağladı. 

Benzin fiyatları beti benzi attırdı! 23 liraya dayandı! Bunu yapın 31 Mayıs'a 80 TL indirimli depoları doldurun!


Bankamatik kartı olanlara benzin, dizel, mazot ve LPG 75 TL indirim! Sürücüler depoları doldurmak için akın etti


Torba yasa hızır gibi yetişti! Akaryakıt fiyatlarına 6 liralık bomba indirim! İşte benzin, dizel, motorin ve LPG yeni fiyatı





Devlet bankası benzin fiyatlarına müdahale etti! Benzin, motorin, dizel ve LPG'ye görülmemiş indirim müjdesi geldi. Birkaç haftadır sabit fiyatlardan prosedür gören benzin, geride bıraktığımız hafta dalgalı seyre geride bıraktığımız brent petrol ile eş güdümlü yine zamlanmaya başladı. Bir hafta evvel 70 kuruş, iki gün evvel ise 1 TL 68 kuruş tutarında zam alan benzin, sürücülerin adeta çılgına dönmesine sebep oldu. Tam da bu noktada döneme giren kamu bankaları Vakıfbank ve Ziraat Bankası, akaryakıtta indirim kampanyası geliştirdiklerini duyurdu. 


 

Ziraat Bankası Akaryakıt İndirim Kampanyası


Ziraat Bankası da yeni dönemde çoğalan akaryakıt fiyatlarına sessiz kalamadı. Banka, 31 Mayıs tarihine kadar kampanyaya katılım gerçekleştiren ve 4 değişik günde 300 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ya da otogaz harcaması yapan Bankkart kullanıcısı müşterilerine, 75 TL tutarında Bankkart Lira hediyesi vereceğini duyurdu. 


 

Vakıfbank Akaryakıt İndirim Kampanyası


Vakıfbank, çoğalan akaryakıt fiyatlarına rağmen yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Yapılan bildirime göre kampanyaya katılım gerçekleştiren ve 31 Mayıs tarihine kadar 4 değişik günde 350 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ya da otogaz harcaması yapan müşterilere, 75 TL tutarında Worldpuan hediyesinin verileceği bildirildi.


 

Kamu Bankalarının Akaryakıt Kampanyalarına Nasıl Katılım Sağlanır?


Ziraat Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan 75 TL tutarında Bankkart Lira kazanımlı akaryakıt kampanyasına, bankanın mobil programı içinde yer alan “kampanyalar” kısmından, Vakıfbank doğrultusundan tasarlanmış olan 75 TL tutarında Worldpuan kazanımlı akaryakıt kampanyasına ise bankanın mobil programında yer alan “Cepte Kazan” kısmından müracaat yapılmaktadır.