Devlet kurumları ödemeye doymuyor! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT 5000 TL verdi! Almayanlar bilmeyenler duysun

TAKİP ET

Peş peşe açıklama yapıldı. Devlet kurumları ardı ardına ödeme yapmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT 5000 TL verdi! Bilmeyenler duymayanlar bin pişman

Reklam
Reklam

Devlet kurumları ödemeye doymuyor! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT 5000 TL verdi! Almayanlar bilmeyenler duysun... Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ve PTT üzerinden 5000 TL'ye kadar nakit onay alabilmek isteyen yurttaşların banka şartlarına ideal olması halinde anında aynı gün içinde müracaat yaparak nakit onayını anında alabileceklerinin haberi verildi. Ziraat Bankası Vakıfbank ya da Halkbank üzerinden internet bankacılığı vasıtasıyla da müracaatınızı gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyada, PTT üzerinden şu bile yok etmeden SMS atarak prosedür yapabileceksiniz. 

Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!


Bayram sonrası kendi eviniz olsun! TOKİ Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!


Garanti BBVA ve İki Diğer Bankadan Cazip Kredi Fırsatı! Başvuran Anında Onay Alıyor


Akbank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı! Nisan Ayı Bitmeden Başvurana 7500 TL Ödeniyor




5000 TL'ye kadar verilebilecek olan tüketici kredisinde banka süratli bir şekilde sizlere netice verecek ve 3 sene vade bağlamında yapılacak olan geri ödemeler vatandaşları hiç zorlamayacak. Nakit para lazım ise Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ve PTT üzerinden 5000 TL oldukça makul faiz oranlarıyla para alabilirsiniz. 


 

Başvuru yapmak oldukça kolay


Nakit ihtiyacınızın olması halinde, Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ve PTT şubeleri üzerinden müracaatlarını gerçekleştirecek olan kişiler hemen sonuç almak istiyorlarsa eğer bankaların mevcut olan resmi internet sitelerine giriş yaparak detayları anında öğrenebilirler. 


PTT bağlamında müracaat gerçekleştirmek isteyen şahıslar ise PTT şubelerine gitmeden yalnızca cep telefonları yardımıyla SMS gönderme işlemi yaparak hemen kredi onayı alıyorlar.  Bu anlamda vatandaşlar birtakım hallerde nakit kredi imkânını gerçekleştirmek anlamında cep telefonları bağlamında SMS atarak hemen kredilerini alabiliyorlar. 



Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üstünde hesabı olan vatandaşlar ise banka şubelerine gitmeden prosedür gerçekleştirmek amacıyla banka, resmi internet sitesi üstünden ya da internet bankacılığı şubesi yardımı ile müracatlarını yani başvurularını yapabilirler. 

PTT 5.000 TL KREDİ 36 AY VADE